De lux Mătase Eșarfă Șal Femei Elegante bandană Toamna Iarna Rochie Wrap pentru Femei, Plus Dimensiune Pashmina Plus Dimensiune 200*70CM

33.65lei

45.46lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

dimensiune:about200*70cm(±3 cm)

Masina De Spalat Observa

Nu se spală la mașină, ai nevoie de o mână blândă se spele, nu este greu pentru a freca, se înmoaie timp de cinci minute în apă este necesar, în scopul de a menține culoarea poate fi adăugat în apă câteva picături de oțet.După spălarea cu apă se stoarce ușor uscat, pardoseală de gresie uscat, nu de expunere.

1."China Post Obișnuit Pachet Mic Plus", oferit de China Post office acceptarea segmentul domestic, trimite scrisori,posta plan de zbor de informații, nu de a oferi informații de urmărire pentru străini segment. 2.ePacket:este nevoie de aproximativ 7-15 zile lucrătoare de la Statele Unite ale americii, de obicei. 3.China Post Aer Înregistrat Mai: 10-45business zile pentru a Russion de obicei. 4.Balioilhaircare.ro Saver Shipping & Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim: este nevoie de aproximativ 16 - 35 de zile în Spania,Ucraina și Federația rusă, în condiții normale, este nevoie de aproximativ 60 zile la nivel mondial.De obicei, elementul va sosi în termen de 30-60 zile,uneori Brazilia ar putea avea nevoie de mai multe zile pentru a ajunge,sper că te-ar putea înțelege,multumesc foarte mult!!!

Elementul va fi trimis direct la clienții dumneavoastră sately.Doar plasa o comandă și să-ți lași adresa clientului.Bine ati venit la pozele noastre pentru clienții dumneavoastră.

Facem, de asemenea, en-gros,dacă sunteți interesat,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.

1.Feedback-ul pozitiv(5 stele) este foarte important pentru noi,vă rugăm să gândească de două ori înainte de a părăsi feedback-ul.vă mulțumesc foarte mult. 2.vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca cele mai bune noastre de a face cu o problemă și vă rog să aveți încredere în noi!

Etichete: doamna eșarfă, 100 de mătase, pashmina femeie, esarfa din bumbac, eșarfă de mătase, centura satin rochie de femei, astro rochie, sundress folie, bandană tinuta, vara guler centura rochie

Numele Departamentului Adult
Numărul De Model WJ021
Eșarfe De Tip Eșarfă
Gen FEMEI
Stil Moda
Eșarfe Lungime >175cm
Tip De Element Eșarfe
Nume De Brand hanxi
Model Tip Mozaic
Material MĂTASE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea