4 Petale Clemă OTT ISO20 cnc mașină de frezat cu ax exterior șurub de înaltă calitate accesorii pentru centru de prelucrare

640.04lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descrieri:

dacă vrei să afli mai multe informații sau doriți să cumpere alte produse de dimensiuni,vă rugăm să ne contactați.multumesc.

****************************************************************

Satisfactia Clientului

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

Plata

1. Plata integrală trebuie să fie plătite în termen de 7 zile de la plasarea comenzii.

2. Vom face livrarea mărfurilor în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată.

Transport și predarea

1. DHL nostru este de preferat metoda de transport maritim.Între timp, TNT,EMS,Fedex,UPS-uri sunt disponibile.

2. Asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător.

3.Puteți verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin urmărirea NR .

Rambursare(Doar Schimb)

1.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de produsele primite.trebuie să ne contactați în termen de 5 zile de la primirea comenzii.Și tu ar trebui să plătească toate taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

2.Dacă doriți să facă schimb de defecte sau incorecte mărfuri transportate, vă rugăm să ne contactați în termen de 5 zile de la primirea mărfurilor.

Note

1. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare crezi că este necesar.

2. Timpul de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.

Feedback-ul

1.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.

2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumesc!

Etichete: 2 ax motor, iptv mai inteligent, cnc router, mari cnc cu ax, diy er20 ax, iso20 tool holder, cnc cu ax 800 w, iso30 tool holder, ax cnc w, 1, 5 kw răcit cu aer cnc cu ax motor

Viteza De Operare 12000rpm
Nume De Brand fullmida
Numărul De Model OTT ISO20
Mașina Motor
Cerere De frezat

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea