Rattan Tava De Stocare, Rotunde/Ovale Coș Cu Mâner, Țesute Manual, Din Ratan Tavă Coș De Răchită Pâine, Fructe, Alimente Mic Dejun Display

34.77lei

50.38lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Rattan Tava De Stocare, Rotunde/Ovale Coș Cu Mâner, Țesute Manual, Din Ratan Tavă Coș De Răchită Pâine, Fructe, Alimente Mic Dejun Display

Bullet Points: 1, Mână-țesute Naturale Răchită: Făcut de mână-țesute durabile și de protecție a mediului natural răchită, coșul de pâine nu va afecta calitatea alimentelor, și, în același timp, se poate adauga o atingere naturală la orice cameră.

2、Ușor de Transportat: Cu mâner lateral, cracker tava este usor de transportat.Perfect decor acasă, de Crăciun cadou pentru gazda sau mireasa.

3、Largă de Aplicare: Cu culoarea sa naturală și de dimensiuni adecvate, cracker tava poate fi plasat pe o masă, masă de cafea, dulap, masă de toaletă sau orice parte de un start drăguț.Pune toate elementele într-un singur loc pentru a păstra casa ta, în ordine.

4、Ușor De Curățat: tava de ceai este ușor de curățat.Ai nevoie doar să se spele și uscate de bumbac și lenjerie de izolare pad după fiecare utilizare.Ștergeți marginea tăvii cu o cârpă umedă și depozitați-l într-un loc uscat.

5、Multiple Utilizări: Acest funcționale rattan tava de serviciu este perfect pentru dimineață "mic dejun" sau care servesc oaspeții cu o ceașcă de ceai.Este de asemenea potrivit pentru cafea, ceai, desert, pâine, prăjituri, produse alimentare, fructe, cina, petrecere, bar tava, etc.

Caietul De Sarcini: Nume: Răchită Tava De Copt

Material: răchită naturale + de bumbac și lenjerie de pat

Meșteșug: pur handmade

Culoare: lemn de culoare

Dimensiuni: rotund: 30*30*3 cm/11.81*11.81*1.18 în; ovale: aproximativ 35*24*3 cm/13.78*9.45*1.18 în

Lista De Ambalare:

1*Tava De Copt

1*Lenjerie de Bumbac și Izolație de Pad

Notă:

Pure de mână-țesute de depozitare coș este simplu și durabil, dar, de culoare ușoară differnece pot exista.Rosturile nu la fel de curat ca mașină de făcut, și dimensiunea are ușor de toleranță, dar aceasta nu va afecta utilizarea de către dumneavoastră.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: tava, coș albastru, coș, cutie paine, colț coș de răchită, coș de lemn, rafturi rattan, bambus periuta de dinti, vintage coș de pâine, coș metalic tavă

Nr. de Niveluri Single
Utilizarea Alimente
Numărul De Model Răchită Coș De Pâine
Caracteristică Eco-Friendly
Tip De Instalare Tipul De Podea
Aplicabile Spațiu BUCĂTĂRIE
Material BAMBUS
Clasificarea Non-pliere Rack
Dimensiune M

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea