Simulare Modelul Spațiu de Explorare a Spațiului de Aviație Rachete Planeta Model de Plastic pentru Copii Puzzle Jucării

45.42lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

En-Gros De Descriere

Vă rugăm să Citiți cu Atenție următorii Termeni și intră în Vigoare din Momentul comenzii.Dacă Aveți Vreo Obiecție, vă Rugăm să Confirmați cu Personalul de Serviciu pentru Clienți înainte de a Comanda.

I. despre Retail

1. Comenzile Mai mici de 200 de Yuani Sunt Considerate ca fiind de vânzare cu Amănuntul și Pot Fi Livrate.Odată Vândute, Acestea Nu Vor Fi Returnate Sau Schimbate.Dacă Sunt Probleme de Transport, Acestea Pot Fi Rezolvate prin Negociere,

Vă rugăm să Verificați în Fața a Personalului Companiei de Transport și a Confirma Că Acesta Este Corect înainte de a Semna pentru Ea.

2, ca urmare a Problemelor de Calitate Cauzate de Deficit Funcțional, Dacă Aveți Nevoie pentru a Face Accesorii fără Acorduri Separate, Aveți Nevoie pentru a Reaprovizionare Data viitoare Sau de a Suporta transportul.

A doua, cu privire la Livrare

1. după ce Clientul Plasează un Ordin de Plată, Acesta Este, de Obicei Aranjate pentru a Fi Emise în Termen de 2 Zile.Comenzile Plasate Sau Plătite după ora 16:30 în Fiecare Zi Sunt Considerate a Fi Livrate a doua Zi.

2. Dacă nu Reușesc să Livreze Marfa la Timp, din Motive Speciale, Te Va Contacta Cumpărătorul, cât mai Curând Posibil.Vă rog să Mă Iertați și Vă Mulțumesc Foarte Mult.

III.despre Logistica

1. Express De Livrare: Shentong, Yuantong, Poștale Express, Etc. Sunt Trimise în mod Implicit.Dacă Aveți Nevoie să Specificați Oricare dintre Expres de Livrare, vă Rugăm să Contactați Serviciul Clienți fără Șanț.

Toate Expres de Livrare Vor Fi Livrate în mod Implicit.

2. Logistica: transport de Marfă Este, în General, Plătit la Sosire, iar Bunurile Trebuie să Fi Luat de la Gară de Marfă.Companiile de logistică Pot Fi Furnizate de către Clienți Sau de către NOI

Alege Unul Potrivit pentru Tine.

IV.despre Primirea de Bunuri

1. Dacă nu Există Nici o Lipsă, vă Rugăm să Ne Lăsați un Mesaj în Termen de 24 de Zile după Semnarea pentru Ea.Noi vă Va Ajuta să Verificați Situația cât mai Curând Posibil.

2. Dacă Pachetul de Bunuri Este Deteriorat, Bunurile Sunt Lipsă Sau Deteriorate, vă Rugăm să Luați Fotografii și Lăsa un Certificat, Refuză să Accepte Expres, și să Ne Contactați pentru Manipulare.

Cinci, despre Reveni

1. Problema de Calitate a Produsului în Sine Duce la Cauza Afunction de Produsul în Sine.Vom Reveni și de a face Schimb de Bunuri, dar care Rezultă Transport

Costul Este Suportat de către Cumpărător (cele Mai multe Probleme Pot Fi Rezolvate prin Metode Simple, cum ar fi Înlocuirea Bateriilor, Ajustarea Baterie Poziția de Echitatie, Conectați Firul se Termină...

Cu siguranță, Dacă Ați Vinde Jucării, Trebuie să Fie în Măsură de a Repara Jucării).

2. Nu vom Oferi Retururi Sau Schimburi pentru Alte Motive, cum ar fi Vânzări Săraci și Nu la fel de Bun ca Imaginat.

3. Dacă Doriți cu Adevărat să se Întoarcă Bunurile, în Cazul de Produse și Ambalare Sunet, Puteți Returna Bunurile la o Reducere în Funcție de Durata de Timp, iar Cumpărătorul Suportă Toate de Marfă,

pe Termen de 7 Zile, și în afara de peste Tot de 7 Zile.

6. despre Servicii post-Vânzare

Vă rugăm să Feedback-ul Produs Probleme la Noi, după-Vânzare, în Termen de 10 Zile de la Primirea Bunurilor (sub rezerva la Semnarea Timp).Dacă termenul Depășește, Nici Feedback-ul Va Fi Dat.

După-Vânzare De Probleme Nu Vor Fi Acceptate.Vă rugăm să Acumuleze Produse cu Probleme de Calitate și să Le Întoarcă Obișnuit cu Logistica.Întors de transport de Marfă Este Suportat de către Cumpărător.

Acceptate.pentru Probleme de Calitate, vă Rugăm să Contactați Serviciul Nostru pentru Clienți pentru Înregistrare.Dacă Produsele Acumulate Nu Au Fost Înregistrate, Ele nu Pot Fi Returnate.

Etichete: joc planet, planetariu, lansare de rachete, model de sistem solar, lego racheta, planeta a sistemului solar, planeta a sistemului solar, lansator de rachete, air rocket, model de rachetă

Consolidarea Capacităților dezvoltarea intelectuală
Material Plastic/plastic
Ambalare Sac de Opp
Dacă Comerț Exterior No
Aplicabile vârstă copii (4-6 ani)
Articol 6811
Origine NC(de Origine)
Electrice sau Nu No
Dacă Nu Există Ghid De Cumpărături Video No
Dacă Multi-Funcție No
Științifice Și Educaționale Tipul De Jucărie Astronomice Știință și Educație
Mărfuri 3C Cod de Autentificare 2018012203042720
3C Configura Categoriile Jucarii de Plastic sub 14 ani
Dacă Există o Imagine de Animație No
Dacă Puteți DIY No
Caietul de sarcini 23*37.5 CM
Tipuri de Comerț exterior Export
outerID SS1119305

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea