Potrivit Pentru cele Mai multe Biciclete de Munte Biciclete Furculita Cască Steer Tube Biciclete MTB Instrumente Crown Race Setteri Înlocuire Unelte de Instalare

66.19lei

110.33lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Tip: Unelte Multifuncționale.

Bicicleta de munte Furculiță de Bază Instalarea Instrument de Cască Jos de Spălare Instrument de Setare pentru 28.6 1.5 1.25 Furculita.

Greutate: aprox. 825 g.

Proces: procesul de măcinare.

dimensiuni:Diametru de aproximativ 28,6 mm

Material:Oțel + aliaj de aluminiu

culoare:Argint

Conținutul Pachetului:

1 * Instalare tool

2 * Accesorii

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Dropshipping 1) Vom accepta dropshipping, avem o mulțime de experiență în dropshiping și nu va pune nici o anunțuri și materiale în ordine. 2)Vom accepta fișier CSV (Fișier Excel) să se ocupe de comanda pentru comenzi vrac.Ai nevoie doar de a plăti la o comanda de pe Balioilhaircare.ro.Vom manipulare ordinele tale, titlu acordat de fișier excel.ne puteti trimite fișier CSV care toate contactele customerrsquos informații (Nume, e-Mail, adresa Completă etchellip) și pentru info( culoare, cantitate).Ofer prețul total.Ai nevoie doar de a plasa o comanda pe Balioilhaircare.ro, după care îl plătiți pentru asta.Vom încărca fișierul în sistemul nostru și de manipulare ordinele de mînă după dosar.După ce am expediat la comanda, voi trimite înapoi la fișier CSV cu coduri de urmărire.

Etichete: ego-ul cutite de strung, biciclete piese mari, copil tiara, biciclete, oraș biciclete de munte, Husqvarna 701, earphon, bicicleta mtb, bicicleta furca fox, bicicleta brompton

Diametru despre 28.6 mm
Numărul De Model Unelte Multifuncționale
procesul procesul de slefuire
Tip biciclete mtb instrumente
Material oțel + aliaj de aluminiu
Stem Dimensiune după cum este descris
Utilizarea Biciclete Rutiere
Suspensie Da
Se Potrivesc Pentru Alte
Greutate approx. 825g
Lungimea Lamei după cum este descris
Dimensiunea roata 12-16 inch
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea