Noi 4 tăvi/lot C D Curl sintetice nurca de extensie a genelor de înaltă calitate, Profesionale individuale gene false machiaj de frumusețe instrument

45.92lei

65.57lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1 Lot=4trays

Caietul de sarcini : 12rows/tava

Material :Coreea de mătase

Curl :C/D

Lungime :8/9/10/11/12/13/14/15

Aceeași lungime într-o tavă

Grosime :0.03/0.05/0.07/0.10/0.15

Notă:

1. Din diferite loturi care produc,pot exista abatere de 0,2-0,5 CM pentru elemente.

2. Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,iluminare,fundal etc. Cu toate acestea,dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită,vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau refound cartea este posibil.

Acceptam alipay aici

Garanție:

1.100% din toate produsele livrate în bună calitate și examinare stricte înainte de expediere, vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2.Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol,vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Satisfactia clientului este foarte important pentru noi,dacă sunteți mulțumit cu

articolele comandate,vă rugăm să lăsați feedback-ul.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

Dacă sunteți interesat de produsele noastre sau aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați cu mine.Voi face meu cel mai bun pentru serviciul de tine.Vă mulțumesc!

Etichete: diy curcubeu fir, pliabil 30l de apa, cablu electric jbl, emblema batman auto, diy-lumină cub de gheata, numerar sac mare femeie, dashcam 4g android, darts tir, en62115 mașină de la distanță

Fals P Lungime 1cm-1,5 cm
Procesul de fabricație Realizate Manual
Nume De Brand JADECOLIER
False Tip P Gene Individuale
Tip De Element Gene False
Gene False Fel Extensie A Genelor
Gene False Material Par Sintetic
Banda Genelor False Alte
Gene False Stil Naturale, De Lungă

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea