230V 18 Inch Electronice Profesionale de Darts Bullseye 4 LED-uri de Afișare a Juca Metode Cu Dart Electronic Cap de Plastic

184.41lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

{infomodule}

Ambalate incluse:

1 x Dart Electronic de Bord

6 x Dart Electronic

28 x Cap de Plastic

1 x Adaptor

1 x Manual de limba engleză

Caietul de sarcini:

Material: PP(Polipropilena)+ABS(Acrilonitril-Butadien-Stiren)

Culoare: Negru

Darts Dimensiune: 18inch

Display: 4 LED-uri de Afișare

Tensiune: 230V

Numărul de Jucători: Până la 16

Numărul de Jocuri : 27 principal + 243 juca metode

Alimentare: Adaptor/ 4 x AA 1,5 V Baterii (nu sunt incluse)

Dimensiune: 440x505x28mm/17.3"x20"x1.1"

Caracteristici:

- 27 main jocuri +243 juca metode

- Până la 16 de persoane să se joace în același timp, default, 2 persoane pentru a juca

- Ușor de utilizat dart electronic de bord

- Include 28 de dart cap

- Baterie sau adapta operat

- 4 LED-uri, cu precizie de afișare scor

- Potrivit pentru sala de jocuri, bar, cameră de familie

Beneficiile de a juca darts:

1. Darts exercițiu este o mișcare sistemică, birou de fitness efectul este foarte bun, este un birou modern bolnav nemesis.

2. Darts relativ la tir cu arcul, tir, există o distincție clară între acesta din urmă pentru static cu scopul, întindere musculară într-o anumită măsură rămâne statică, capilar nu se dilata, exercițiu pe termen lung pot forma boli profesionale, și săgeata în mișcare o parte a mișcării , Nu sunt statice piese, exercitarea nu este mare, și poate fi reglat, atat la exercitii fizice, dar, de asemenea, pentru a elimina oboseala.

3. Dart exercițiu este, de asemenea, un exercițiu de grup, o bună sănătate mintală, și poate oferi un modern sociale etapă.

4. Dart mișcare implicate în principal în și contracția mușchilor și link-uri, acolo sunt degetele, încheietura mâinii, cot, umăr, deltoid, triceps, incheietura mainii, muschii degetelor, etc., mai ales pentru unele minore exercițiu de obicei, mai puțin de formare Musculare.Exercițiu nu este mare, dar, de asemenea, reglabil, înapoi și înainte de a lua o săgeată este, de asemenea, un bun exercițiu.

5. Exercițiu vederii, dart, sporturi necesita ritmice ochi de direcționare, relaxați-vă, relaxați-vă ochii, scuti oboseala ochilor avea unele beneficii.

6. Dart exercițiu poate îmbunătăți curajul de a controla cu precizie capacitatea muschilor, această abilitate într-o anumită măsură nu va crește, un nivel ridicat de dart, trei dart poate fi controlată într-1cm2, cu înnăscută factori, dar prin exercitiu poate Crește în mod eficient.

7. Dart sport este un avantaj competitiv, de confruntare puternică, la fel de agrement, de divertisment este, de asemenea, foarte puternic, puteți regla starea mentală și de a îmbunătăți calitatea psihologic.

8. Darts exercițiu poate fi ajustat stânga și dreapta a creierului echilibru, care este, în gândirea logică și spațiu de control pentru a determina echilibrul.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: farol cree led, electronica de darts, scopul notare bord, dart, bătrânul stick de mers pe jos, pistol nerf, american darts, vioară de jucărie, dartboard surround inel, dart electronic

Varsta >8 Ani
Tip Placi De Darts
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea