5Pcs 12ml Gol Tuburi de Rimel cu Gene Bagheta de Transfer Pipete Set de Ricin DIY Rimel Container

16.81lei

32.95lei

-48 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Reîncărcabile 5Pcs 12ml Gol Tub Rimel Bagheta Geană Crema Recipient de Sticla

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Capacitate: 12 ml

Cantitatea: 5 bucăți

Pachetul include:

5 x Gol de rimel sticle cu bagheta

5 x insertii de Cauciuc

【MAI în SIGURANȚĂ】:Plastic tub rimel este mai sigur de a utiliza, deoarece este BPA gratuit, nu scurgeri,comod de transportat,compact și ușor,se potrivește cu ușurință în geanta de machiaj.

【UȘOR SĂ UTILIZAȚI】:Utilizați aceste sticle pentru a stoca ulei de ricin și bucurați-vă de aplicarea fără efort cu inclus bagheta; buza pe partea de sus de sticlă vă permite să ștergeți excesul de ulei cu usurinta.

【PERFECT de DESIGN】:mici parfumuri pâlnie și transfer pipete poate ajuta să se deplaseze cu ușurință ulei de ricin la tub, dopuri de cauciuc ajuta pentru a evita scurgerea, să păstreze aerul și păstra benefice compuși în ulei.

【MULTI SCOP】: perie genelor sticla pot fi aplicate pentru gene și sprâncene ser, potrivit pentru călătorie și de călătorie de afaceri; alegeri Bune pentru incepatori de a practica, utilizarea de zi cu zi sau make-up artist makeover.

【UȘOR DE CURĂȚAT】: Reîncărcabile Container Cosmetice,Ușor de curățat.

Poza

Etichete: lop luciu tuburi, buza glosss tuburi, gol de rimel, set de roți, grele roata, rimel rezistent la apa, rimel de culoare, lanbena ulei, masaj chinezesc ulei, geană tub

Material animale de companie
Dimensiune 12ml
Numărul De Model De 12 ml Tub Rimel
Tip De Element Machiaj Trusa De Scule
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea