18 Culori Față Vopsea de Corp Kit 6 Normal Vopsele & 6 Efect de Perla Vopsele & 6 Strălucire UV Vopsele cu 2 Perii Non-Toxice Facepaints

27.50lei

35.72lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

【18 Culori pentru Față și Corp cu Vopsele】: 18 vopsele colorate și 2 perii într-o paletă, acesta include 6 normal vopsele + 6 efect de perla vopsele + 6 strălucire vopsele, mare pentru fata si corp pictura.Strălucirea vopsele va da pe o frumoasă și de efect fluorescent sub lumina uv.

【În condiții de siguranță și Non-toxice Material】: Face & Body Painting Kit și în condiții de siguranță pentru copii și adulți folosesc, punct de cosmetice de calitate ingrediente, chiar si pielea sensibila pot folosi în condiții de siguranță aceste vopsele, acestea sunt hipoalergenice, non toxic, ingrediente naturale, și nu va mâncărime, crack sau irita pielea.

【Vopsea pe Baza de apa】: Acest produs este solubil în apă vopsea de culoare, acesta trebuie să fie amestecat cu apă înainte de utilizare.Folosiți peria cu apă pentru a se amestecă pigment adecvat de concentrare, și apoi vopsea.

【Ușor de Curățat】: fata vopsele se usucă destul de repede, care va dura mult timp și întotdeauna prezente culori vibrante.Ele sunt ușor să se spele cu apă și săpun după petrecere.

【Aplicarea pe scară largă】 : utilizate pe scară Largă în multe ocazii, cum ar fi Petrecere cu Costume, Machiaj de Halloween Petrecere, zi de Nastere, Festivaluri, Carnavaluri, Evenimente Școlare, Cosplay, jocuri de Rol, Desen Colorat de Predare, Sport, Pictura, etc.

Caietul de sarcini:

Culoare: 18 Culori

Element Dimensiune: 16.3 * 8.3 * 1.2 cm / 6.4 * 3.3 * 0.5 în

Element Greutate: 120g / 4.2 oz

Dimensiune pachet: 16.5 * 8.6 * 1.5 cm / 6.5 * 3.4 * 0.6 în

Pachetul Greutate: 136g / 4.8 oz

Note:

Din cauza manual de măsurare, cu o abatere de 1-3mm este normal.

Copiii sub 3 ani au nevoie de adult orientare a utiliza evita înghițirea.

Cu toate acestea, ca toate produsele cosmetice, vă recomandăm un mic test de plasture pe piele înainte de utilizare.

Lista De Ambalare:

1 * Set de Vopsea Fata(18 Culori)

1.Produs Original, pozele sunt furnizate pentru clienții vechi.

2.En-gros/dropshipping ambele acceptate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de o mai mare pret sau mai rapid de transport maritim.

3.Am expediat în întreaga lume prin China post,HK post EMS,DHL, Fedex,și așa mai departe,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi.suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare,deoarece este procesat de către terți de servicii.

4.Serviciu de timpul de tranzit este prevăzută de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Dacă ceva te face să nemulțumit sau supărat, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până când satisface.

2. Dacă vă satisface cu produsul, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la lista de favorite și lăsați un feedback pozitiv (5stele) pentru a încuraja noi! ?

3. Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice litigiu, fără nici o comunicare cu echipa noastră de servicii, credem că putem rezolva problema pentru tine perfect într-un mod prietenos !

Etichete: vopsea fata pixuri, dantele strălucire uv, anatomi, facepainting unicorn, vopsea fata, art vopsea de corp, acuarelă pixuri vopsea, vopsea fata de apa, vopsea acryl, lumin vopsea

Numărul De Model Paleta De Vopsea
Varsta >3 ANI

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea