Nisip de Artă Rotund de Sticlă 3D Deep Sea Sandscape în Mișcare de Afișare Curge Nisip Cadru(12 țoli)

112.61lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

RELAXARE DINAMICĂ NISIP IMAGINE: de Fiecare dată când porniți Dinamic Nisip Cadru de Imagine, veți obține un alt exemplu.Se uită la nisip care se încadrează și de a schimba diferite scene de peisaj, vă veți simți deosebit de calm și relaxat!

De ÎNALTĂ CALITATE: Plumb de înaltă transparență sticlă de cristal clar ca o picătură de apă vă permite să se bucure pe deplin de frumusețea de nisipuri mișcătoare.Produse detaliu este bine, cu atentie si costul nisip, pline de culoare, nivelurile clar delimitate, fluxul de modelul de efectul 3D este excelent.

HOME&OFFICE UTILIZARE:Nisipul mișcător Imagine este doar ceea ce ai nevoie pentru a decora casa ta sau la birou!Dacă aveți un hard-sa-cumpere-pentru prieten sau membru de familie, le-ar place pentru a obține una dintre aceste imagini de nisip de artă de a se bucura!

Culoare:Negru + Transparent

Material:Sticla+plastic

Conținutul Pachetului:

1* Nisipuri Mișcătoare Pictura

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: capcană pentru insecte, acvariu sol, cu feng shui figurina, jade ruyi, decor feng shui, cameră feng shui fântână, copac bani, gold sand art, sistemul de operare de sticlă, arta africană femei

Origine NC(de Origine)
Material Sticla
Tema Animale
Stil cu feng shui
Este Dispozitiv Inteligent No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea