50pcs Sac Organza Bijuterii Pungi de Ambalare 25x35, 30x40, 35x50,20x30CM Drawable Saci Pungi de Cadouri Bomboane Geanta Pentru Comuniune Decor

28.00lei

54.92lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

---Organza Ambarcațiuni Cadou Sac Cordon din Organza de Ambalare Saci de Petrecere de Nunta Bijuterii Geanta cadou si Pungi

---100%Organza

---17x23cm,25x35cm, 30x40cm, 35x50cm, 20x30cm eroare:0-1cm

--- 50 BUC/lot

Utilizare : potrivit pentru toate tipurile de cadouri, cadouri de nunta, bijuterii, jad, inele, coliere, cercei, flori uscate, ceai, săpun manual, mici jucării, articole de papetărie , produse cosmetice, bambus carbon și alte ambalaje pentru cadouri.

Sfat cald :-fire geanta este ambalat într-o scară largă de mașini pachet, nu poate fi 0-3pcs eroare, sperăm că vă puteți înțelege.

# Comanda dvs. va fi, de obicei, emis în termen de 1-3 zile (cu excepția sărbătorilor).

# "Balioilhaircare.ro Saver Shipping" sau "Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim" este mult mai stabil, mai sigur și mai rapid.

# Din moment ce avem o cooperativă societate comercială de transport, cum ar fi DHL, vom oferi un discount de mare pe costurile de transport, care poate fi atins în 3-7 zile.FedEx, UPS, etc!

# Putem ajusta prețul de ordin mare, așa că vă rugăm să contactați-ne direct!

# Foto frumoase feedback-ul și comentariile pozitive, ne va da un cadou la urmatoarea comanda,

# Fotografie foarte frumoasă, feedback-ul și partajarea socială (Fackbook, Instagram, vk, etc.) pot primi cadouri direct. (Aveți nevoie pentru a trimite link-ul de la noi în primul timp, vom urmați link-ul de date.Mai mulți vizitatori ne aduce, mai multe recompense avem.)

(1) Dacă destinatarul nu este prezent, mărfurile vor fi, în general, plasat în cutia poștală ;

(2) în Cazul în care dimensiunea de bunuri este mare și nu poate fi plasat în cutia poștală , curierul va pune observa în avizul în cutia poștală .

(3) în Cazul în care pachetul nu poate fi livrat, acesta poate fi depozitat la oficiul poștal local pentru 15 zile.Dacă nimeni nu a fost primit pentru mai mult de 15 zile , Sinotrans interne departamentul de client service va alege pentru a distruge bunuri în funcție de vânzător instrucțiuni atunci când livrarea bunurilor.

(4) Dacă produsul primit este deteriorat sau stilul este greșit, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, în primul rând, vă rugăm să ne contactați , vom face cu acest lucru și pentru a găsi cea mai bună soluție , satisfactia dumneavoastra este că putem face mai bine.

Etichete: stralucire si stralucire, ambalare saci de vânzare cu amănuntul, 40x50 cadru, comuniune fata, ambalarea în vrac saci, argint aur sac organza, 40x60 cadru, geanta pach, comuniune sfântă, comuniune de idei decoratiuni

culoare violet, mov, mov deschis
Numărul de Pc-uri 50pcs
Material Alte
4 Tifon Element punga de Cadou
Ocazie Ziua copilului
Cantitatea 50piece/pachetului de eroare 0-3pcs
Numele sac organza
6 organza pur candy bag
Numărul De Model rh001-100
Dimensiune 17x23cm,25x35cm, 30x40cm, 35x50cm, 20x30cm eroare 0-1cm
Nume De Brand BOOMCOOL
model NICI unul
8 necesitatile de zi cu zi de ambalare sac
5 Bijuterii Pungi
7 Tifon Element Saci

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea