Mlily Spuma cu Memorie Bumbac Pernă Formă de Undă Lavabil lenjerie de Pat Casă de Pernă 50*30cm 60*30 cm

40.84lei

45.38lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Brand:Mlily Material: 100% bumbac Dimensiuni: 50x30x7/10cm 60x30x8/10cm Notă: 1.Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini. 2.Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferențe datorită măsurare manual,vă mulțumesc pentru amabilitate, înțelegere.

Plata

Acceptam urmatoarele metode de plata:Card de Credit, VISA, banca la Banca transfer bancar, Western Union și așa mai departe.Toate plățile efectuate de pe Balioilhaircare.ro sunt prelucrate prin Alipay.

Transport

1.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. poștală este corectă. 2.Avem nevoie de 3-7 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră și trimite colete. 3.Ordinele ar putea avea nevoie pentru a șterge vamale din țara dumneavoastră.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxe de livrare, cumpărătorul va fi colectat aceste taxe de Destinație Personalizate de Birou.

Garanție

Perna noastra nu va merge plat.Cel mai ieftin perne vinde devreme cu confort,aruncându-durabilitate pe fereastră.Ne vom concentra pe ambele.3 ani garanție de calitate susținute de Mlily.Dacă nu sunteți 100% mulțumit, pur și simplu returna in termen de 7 zile.

De rambursare și a Reveni

Dacă nu primiți elementele vom rambursare completă sau retrimiteți.Vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide disputa,vom face noastre cele mai bune pentru slove problema.Dacă nu vă place produsul nostru,puteți solicita returnarea în termen de 7 zile de la primirea produselor.Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și în starea inițială.Nu-mi permit taxa de transport pentru produs returnat.Vă rugăm să permiteți-ne 7-15 zile pentru a procesa ordin de returnare și rambursare în contul dvs. de la primirea pachetului.

Feedback-ul

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele. 2.Dacă nu ești mulțumit cu produsele noastre,pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Noi garantăm că va slove problema până când sunteți mulțumit.

Etichete: tricot fire, blana de pernă 40x40cm, Perna, logo-ul față de pernă de bumbac, pernă, mare andrele, material perne caz, bumbac croșetat, caz perna, tricot fire

Origine NC(de Origine)
Model Tip Solid
Technics Tricotate
Utilizarea Acasă
Material 100% Bumbac
Tip Față de pernă
model Fire Vopsite
Setați Tipul No
Obscene Imagine No
Caracteristică Eco-Friendly
Tesatura Conta 20
Clasa Clasa A
Nume De Brand MLILY
Stil Simplu
Numărul De Thread 200TC
Sugestiv Sexual No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea