2 buc biberon cu Burete Perie Rotație de 360 Sticla Perie Silicon pentru Sugari Suzeta Cupa de Curățenie Spălat Perii pentru Spalat pentru Copii Bo

20.48lei

36.54lei

-43 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

Aceste pensule sunt realizate din silicon, care este ideal pentru curățarea cupe și biberon.Sunt foarte moi și pentru a nu afecta suprafața de cupe.Ele pot fi folosite pentru curățarea fundul cesti datorită mâner lung, confort și bun pentru a utiliza.

Siliconul nu absoarbe apa și poate fi uscat rapid.Acesta poate fi folosit semi-permanent, comparativ cu un burete unic, care este consumat rapid.

Caracteristici

- Culoare: Asortate Color

- Material: PP si silicon

- Dimensiune: 31 x 7 x 5 cm/ 12.2 x 2.7 x 1,9 cm.

- Aceste pensule sunt confectionate din silicon, în care sticla de alimentare brush este o perie rotativă și Ele pot fi folosite pentru curățarea fundul cesti datorită mâner lung, confort și bun pentru a utiliza.

- Aceste silicon sticla aspirator perie perie respinge mirosurile neplăcute, pete, spre deosebire de burete și perii de nylon prevenirea pete build-up, care este mult mai sanatos pentru familia ta.Nu mai vă faceți griji despre Mirositor burete peri.

- Moale, flexibil silicon peri noastre sticla de apa perie de curățare sunt greu gunk, dar destul de blând pentru a lăsa preferate vază, sticlă de apă, ulcior, blender și articole din sticlă curat și zero-free.

- Silicon sticla perie de curățare este proiectat pentru a ajunge în fiecare colț de sticle pentru a le curăța în mod corespunzător prin eliminarea reziduurilor.Utilizați perie de silicon pentru a păstra copilul sticle, sticluțe, infuzoare, termosuri sanitare curate.

- De silicon, nu absorb apa și poate fi uscat rapid.Acesta poate fi folosit semi-permanent, comparativ cu un burete unic, care este consumat rapid.

1 x Suzeta Perie 1 x biberon Perie

Etichete: copilul tatuaj burete, baby biberon cu burete, m3 mașină de spălat, perie pentru biberon, copilul sticlă se spală, nailon mașină de spălat, perie lung, biberon perie aspirator, perie balon, sticla perie de silicon

Material 1

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea