Culoare solidă Cadă Cortina Noi Impermeabil Duș Perdele Alb Transparent Bandă de Lux PEVA Baie Perdeaua de la Duș Cu Cârlige

64.62lei

99.43lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Material:PEVA

Culoare: Ca imagine

Pachetul inclus:1 buc Perdea de Duș

Pretul este pentru 1 bucata de Perdea de Duș

Sfaturi:

latime 180cm, inaltime 200cm!!

Pentru buna satietate, panouri ar trebui să măsoare de 2-3 ori lățimea ferestrei.

Vă rugăm să permită o ușoară abatere din cauza ( 1-3cm ) hemming.

Toate elementele sunt de fotografiere reală.Cu toate acestea, monitoare diferite și diferite de luminozitate poate provoca culori pentru a varia ușor.

1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

2.Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Nu repare sau să înlocuiască elementele cu o garanție expirat.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Balioilhaircare.ro!

Etichete: perdea de duș, cortinele de, litoral pur perdele, moare perdele, baie cortina poveste, pentru baie și saună, accesorii baie set, coral cortina, cârlige de perdele, perdea voal

Origine NC(de Origine)
Numele produsului Semi-permeabil Impermeabil Perdea de Duș
Stil Modern
Nume De Brand Evich
Caracteristică Eco-Friendly
model Solid
Material PEVA
Numărul De Model 20122906

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea