LESHP 110cm 5-în-1 Pliabil Multi-Disc Reflector Lumina Translucid de Argint, Aur Alb și Negru pentru Fotografie de Studio

29.98lei

43.44lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Ideal pentru catalog, online, licitație, de colectie si fotografie de produs.Vă permite să creați propriul dvs. portabil, autonom, de sus de masă de iluminat de studio.

Perfect pentru dedurizarea umbre dure care au loc cu lumina naturala sau reflecta lumina cu o lumina de studio.Reflector va adăuga culori vibrante, claritate de subiect.

5 suprafețe diferite; Argintiu, Auriu, Negru, Alb și Translucid poate fi folosit pentru a umple în, reflecta, difuze, absorbi sau atenua lumina.

Este pliabil, pentru o dimensiune de 35cm, și pot fi stocate în condiția transporta caz.Acest lucru este ideal pentru cei care au nevoie pentru a efectua lor de instalare de iluminat de la o locație la alta.

Utilizați detașabilă, cu fermoar reversibil acoperitoare de a reflecta lumina în zonele de umbra ale subiectului.Alegerea dvs. de culoare-argintiu, transparent, auriu, alb și negru va fi determinată de condițiile de iluminare, și preferințele personale.

Caietul de sarcini:

5 in 1 Culoare: Transparent ,Argintiu ,Auriu, Alb și Negru

Desfășurarea diamter: 43-inci/1100mm

Pliere diamter: 350mm

Pachetul dimensiune: 350 x 350 x 100mm

Pachetul inclus:

1 x Reflector cu 5 culori

1 x geantă de transport

Etichete: foto reflector, pește-spadă, iphone fotografie de viteze, endoscop leshp, fotografice reflectoare, gundam, fotografie reflector, argox 214 os plus, godox softbox, gel off profesionale

Nume De Brand ACEHE
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea