[simfamily]Mini-Dovada Prima Pietoni din Piele Copii Băieți Fete Pantofi pentru Sugari Papuci de casă 0-6 6-12 12-18 18-24 Cutie de Pantofi pentru Copii

42.86lei

53.60lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dimensiuni : 3, 4, 5, 6

3 = 0-6 luni = 12cm lungime talpa de pantof

4 = 6-12 luni = 12,8 cm lungime talpa de pantof

5= 12-18 luni = 13,5 cm lungime talpa pantofului 6= 18-24Months = 14.5 cm lungime talpa de pantof

Element Nume : Piele Moale Pantofi Pentru Copii Primul Pietoni Nou-Născut Copilul Copil

Culoare: Ca foto show

Design : Desene Animate Patch

Sezon : potrivit pentru toate anotimpurile

Gen : Nou-Născut Copilul Copil

Materical : Piele Naturala

Pachet : 1 pereche

Dimensiuni : 3, 4, 5, 6

3 = 0-6 luni = 12cm

4 = 6-12 luni = 12,8 cm

5= 12-18 luni = 13,5 cm 6= 18-24Months = 14.5 cm

Fiecare pereche este facuta cu cea mai înaltă calitate din piele și este artizanale cu material durabil de cusut.Elastic in jurul gleznei pentru a ajuta la prevenirea pantofi de la care se încadrează off.Înainte de a cumpăra pls cu atenție alege dimensiunea dorită,există o abatere de 1-3cm ca motiv de stabilire a vă relaxa.Pls măsură copilul tau picioarele înainte de a cumpăra pantofi.pls adauga 1-1.5 cm mai mult decât picioarele.

• Despre Plată •

1.Toate plățile efectuate de pe Balioilhaircare.ro sunt prelucrate prin Alipay.Noi sprijinim următoarele metode de plată:

2.Dacă plătiți prin card de credit internațional sau dacă utilizați o metodă de plată online, cum ar fi Alipay, QIWI Wallet, sau Yandex, aceasta va dura până la 24 de ore înainte de plata este confirmat.

3.Mai mult de plată întrebare, vă rugăm să verificați link-ul următor:

• Despre Transport •

1.Timp de procesare: 1~3 zile lucrătoare după ce plata dvs. a fost verificată.

2.Transport gratuit Methords: ePackage(10~20 de zile) sau Balioilhaircare.ro Standard de Transport (15~40 de zile, Brazilia 50~90 de zile) .

3.Expres Transport Methords: DHL(3~8 zile), EMS(7-10 zile).

4.Timp estimat de Livrare: Pentru că odată ce pachetul a fost trimis la oficiul poștal, a fost scăpat de sub control de noi, daca coletul nu ajunge la timp, vă rugăm să NU deschideți litigiu și să aștepte cu răbdare.

• Despre Ridicata •

Angrosisti va fi salutat călduros!Avem propria fabrica, mulți angrosiști au fost de a cumpăra o mulțime de element de la fabrica noastra.Noi vă va oferi cel mai bun pret si calitate este, de asemenea, guaranced.Dacă aveți de gând pentru a face achiziționarea de cantități mari, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu privire la livrare, de plată și reduceri speciale! • Politica De Returnare •

1.Acceptam retur in termen de 7 zile după ce ați primit pachetul.

2.Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original.Nu acceptam retururi dacă ți-ai rupt ambalajul original sau arunca ambalajul original.

3.Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de returnare pentru aceste motive: a trimis greșit articole, obiecte defecte.

4.Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele poștale de returnare pentru aceste reveni motiv: nu-i nevoie de nici mai mult, nu-mi place sau nu cum se așteaptă și așa mai departe. • Despre Feedback-Ul •

1.Dacă nu ești mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Va garantam vom 100% rezolva orice problema pentru tine.

2.Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să lăsați 5 stele feedback pozitiv, de urmat:

Etichete: babay sacou, shoses copii baieti, albastru papuci copii, prima pietoni pentru transport gratuit, pentru femei adidas, pantof casual sport, fata de nou-nascut pantof, camping pantofi baieti, babay fata, dl pantof de copil

Model Tip Culori Amestecate
Origine NC(de Origine)
Tip De Închidere Banda elastica
Material De Talpa Piele Naturala
Gen Unisex
Element De Moda patch
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Nume De Brand simfamily
Material De Sus Piele
Sezon Toate anotimpurile
Numele Departamentului copilul
Tip De Element Prima Pietoni

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea