Binoclu, Lupă Confortabil Portabil, Reglabil În Aer Liber Ochelari Potrivit Pentru Camping Si Pescuit In Salbaticie Celestron

13.63lei

29.03lei

-53 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pescuit, Binoclu, Lupă Portabil, Reglabil În Aer Liber Ochelari

Caracteristică:

PESCUIT, BINOCLU:Portabil de pescuit telescop, Lungime focală de ajustare, obiectiv spate de comutare, maro mod de filtru alb și obiectiv modul de zi sau de noapte de pescuit.Potrivit pentru vizionarea float de diferite modele.

HD LENTILE OPTICE de MĂRIRE:lentilă de sticlă Optică, factor de transmisie luminoasă ridicată, clar imagistica, elimina efectul de orbire.

3-6 ori zoom, ajuta la pescuit cu cel mai bun unghi de vedere, a se vedea obiecte care plutesc în depărtare.

High-definition optică lentile de sticlă, ABS, material usor pentru corpul cadru, ușor de transportat.Pot purta pentru o lungă perioadă de timp.Rama este spânzurat în ureche pentru a adăuga un cauciuc moale, cu maneci, de a proteja urechea, confortabil de purtat.

Confortabil și convenabil, Flexibil, confortabil de purtat, bara fata, nu apăsați pe podul de nas, cadrul se lărgește și concepute pentru a fi purtate fără presiune.Vă puteți concentra cu ușurință pe pescuit și de a ajuta să obțineți cele mai bune de pescuit vedere, fără a utiliza alte unelte.

SPECIAL PENTRU PESCUIT si LARGI APLICAȚII: Ușor să se concentreze pe de înaltă definiție, binoclu, zi și noapte, gratuit pentru a comuta, potrivit pentru drumetii, vanatoare, alpinism, bird watching, vizionarea faunei sălbatice și peisaje, golf, de supraveghere, de concerte și de călătorie.

Este, de asemenea, un cadou bun pentru familie sau prieteni.

Packge include:

1 X ochelari

1 X sac de depozitare

Etichete: lentila barlow, 10x50 binoclu, binoclu cu putere, telescop, telescop monocular, celestron nexstar, ocular pentru telescop zoom, copilul binoclu, Loto, atago

Tip Monocular
Portabil De Pescuit Ochelari pentru Pescuit/Drumeții/Vânătoare/Călătorie/C
Numărul De Model Pescuit, Binoclu
Telescop Ocular binoclu profesional
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea