Genuo Jacheta de Iarna pentru Bărbați de Lână Cald Iarna Șanț Lung Uza Butonul Smart Palton Palton Impermeabil, Windproof

83.37lei

87.75lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Notă

1. Este bine cunoscut faptul că de computere diferite culori de afișare în moduri diferite, și proiectul actual de culoare pot fi ușor diferite de la următoarele imagini.

2. Vă rugăm să ignore dimensiunea etichetei atașate la materialul.Dimensiunea etichetei poate fi uneori mai mare decât dimensiunea de descriere, de obicei dimensiunea de China este mai mică decât cea a Europenilor și a Americanilor.Prin urmare, din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permiteți-1-3CM de a fi diferit.

3. Dacă vi se pare dificil de a alege o dimensiune, puteți oricând să ne contactați și vă vom da un sfat, dar este doar pentru referință.

Pachetul Inclus:

1* Strat

Etichete: rezistent la apa timp de buzunar, stretch impermeabil jacheta, haină de blană pentru femei, rezistent la apa chaise-long, jacheta fără mâneci, lanterna impermeabil lung, băiețelul camasa carouri, vesta femei cald, la final jacheta impermeabila, rochie frumoasă pentru o femeie

Lungime maneca(cm) Plin
Material Faux Blana
Decor Flocking
Stil Casual
Tesatura Tip Postav
Grosime Gros (Iarna)
Model Tip Solid
Tip Largi, cu talie
Nume De Brand Genuo
Parte Detașabilă NICI unul
Numărul De Model --
Tip De Închidere Dublu Rânduri
Îmbrăcăminte Lungime mult
Materiale De Captuseala Poliester
Cu glugă No
Guler Guler de Turn-down

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea