Femei U Forma Low Cut Plonja Sutien Invizibil Push-Up Sutien autoadezive, fara Bretele Blackless Adânc Lenjerie Sutien Push

34.23lei

48.89lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor Femei U Forma Low Cut Plonja Sutien Invizibil Push-Up Sutien autoadezive, fara Bretele Blackless Adânc Lenjerie Sutien Push

Material: Realizate cu în condiții de siguranță și non-toxice silicon material, acest invizibil push-up sutien este reutilizabil.

Culoare: Negru , Bej

Pachet: 1 buc Adeziv Silicon Sutien.

Caracteristică:

Adânc V push-up sutien cu auto-adeziv aripi, este confortabil și funcționează perfect pentru adâncă rochie de seara, rochie domnisoara de onoare, fara spate halter bluze, club/rochie de petrecere sau orice fara bretele si fara spate tinuta.Fără sudură sutien fara bretele vă ajută să păstrați totul în locul său, rămâne sigur, dar creează clivaj în timp ce lasă imaginația.

Cum să utilizați un Invizibil Push Up autoadezive Sutien:

- Nu folosiți creme hidratante, parfumuri, pudre sau alte produse de îngrijire a pielii înainte de utilizare, deoarece acest lucru va reduce efectul de adeziv.

- Îndepărtați folia de protecție de la sutien și cu atenție magazin pentru re-utilizare.

- Stick pe U Plonja Spatele gol, fara Bretele Sutien unde normal sutien ar sta.Utilizarea năpusti și scoop metodă de a plasa sanii confortabil în contur cupe și re-stick de aripi pentru a se potrivi cel mai bine.

- Apăsați și țineți apăsat contur cupe pentru piele timp de câteva clipe pentru a adera cupe pentru piele.

NOTĂ:

1. Se Spală numai manual, pur și Simplu se spală cu apă caldă și săpun, apoi uscați cu aer.Când sutien silicon este uscat, adezivul se regenereaza pentru următoarea utilizare.Nu se recomanda pentru temperaturi ridicate, ca de sudoare poate face să alunece în jos.

Etichete: silicon teether, tort mucegai silicon, mucegai silicon, Tort Instrument, forma silicon, bucatarie silicon, efe mucegai, se coace mucegai silicon, mucegai, mucegai rășină de silicon

Stil Sexy
Caracteristică 2 Invizibil Push-Up Sutien
Tip De Element Sutiene
Caracteristică 1 Doamnelor Adânc U Plonja Lenjerie De Corp Sutiene
Tip De Închidere Față De Închidere
Sutien Stil Fără sudură
Decor NICI unul
Obscene Imagine No
Numărul De Model LGDNRT98
Suport Tip Underwire
Sugestiv Sexual No
Tip Auto-Adeziv Fara Bretele
Forma Cupa Cana
Nume De Brand efero
Caracteristică 3 Gel Silicon Sutien
Model Tip Solid
Curea Tip Strapless
Material Spandex
Gen FEMEI

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea