6PCS Pietre Chakra Vrăjitoare pietre Gravate Simboluri Lustruit Palma Piatra Cristal Reiki de Vindecare Naturala Piatra Divinație Vrăjitorie

61.07lei

71.85lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

6PCS Pietre Chakra Fascinant Gravate Simboluri Lustruit Palma Piatra Cristal Reiki de Vindecare Naturala Piatra Divinație Vrăjitorie

Cum să-ți folosești vrăjitoare pietre

Practica veche de turnare pietre pretioase este numit Lithomancy.Acest ritual tradițional oferă utilizatorului, cu inspirație,de orientare,de cunoaștere și gengeral de luare a deciziilor .În cazul în care va-ți pietrele cad?

TURNARE/INTERPRETAREA PIETRE

Loc pentagrama turnare grafic pe o suprafață plană.Țineți pietre în interiorul mâinile,apoi le agită ca niște zaruri pentru a arunca-le pe diagramă.Îndepărtați imediat orice pietre cu simbolul orientată în jos,ca sunt anulate.

-Pietre care teren în centrul(lumina îmi)ar trebui să fie considerat răspuns direct la întrebarea ta.Dacă mai multe pietre de teren aici,ar trebui să citiți mai întâi piatra cea mai apropiată de centrul exact.

-Pietre care terenuri în stele(Magik Punct)reflectă modul în propriile acțiuni pot afecta puternic și influența și având în vedere rezultatul.

-Pietre care terenuri în cerc(Shadowlands)sunt nule.

-Pietre care a terenului între două puncte ar trebui să fie movedto cel mai mare dintre cele două domenii.

NOTE:

Vindecare și alte proprietăți de dat sunt doar pentru informare și nu ar trebui să fie folosite pentru a înlocui sfaturi medicale sau de tratament.

Etichete: chakra stone, pânză de vrăjitoare, piatra natur, piatra de cristal, Cristal, wizardry, simbol reiki, colivie lampa, bijuterii turcoaz, cu feng shui copac bani

Tema Mascota
Material Piatra
Stil De Epocă Imitație
Nume De Brand NoEnName_Null
Caracteristică Regională Europa
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea