LTARTA de Brevete din Piele Pantofi Platforma Femei pe Platforma de Vară cu Capul Adânc Gura cu Un Singur Pantofi de petrecere a timpului Liber HZB-588

115.58lei

165.13lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cumpărătorul Lectură

Plata: se poate plăti prin folosirea QIWI,Western Union, Visa și Boleto.

Ambalare: Vom trimite toate produsele noastre fără cutii originale, în general.Dacă ai nevoie de cutie, vă rugăm să ne contactați.

Livrare: Vom trimite comenzi în termen de 48 de ore de la plată.Cele mai multe numere de urmărire ar putea fi urmărite, în termen de 1-7 zile.Va vom trimite pachetul potrivit cumpărători opțiune de transport.

Returnare și Rambursare: Returnare și Schimb sunt acceptate în termen de 7 zile de când primiți pantofi.Dacă nu primiți pantofii două luni mai târziu, vom rambursare completă tine.

Feedback: feedback-ul Pozitiv (cinci stele) este foarte important pentru noi.Dacă aveți orice probleme pentru pantofi, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul.

Etichete: luxour stick pen, iphone caz de miel, ochelari plutitoare, luxory tapet, jacker blugi blana, cum funcționează veri, iphone caz kuma, cum funcționează seriale, bec 140mm

Tip De Închidere Dantelă-Up
Sezon Primavara/Toamna
Element De Moda ROMA
Origine NC(de Origine)
Model Tip Mozaic
Nume De Brand ltarta
Material De Sus PU
Branț Material Cauciuc
Materiale De Captuseala Tesatura De Bumbac
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Înălțime Toc Med (3-5cm)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea