Sac De Masa De Prânz Izolate Termic Cutie De Prânz Tote Cooler Saci Bento Picnic Recipient În Aer Liber Camping Elev De Școală Saci De Depozitare A Alimentelor

61.61lei

88.04lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Sac De Masa De Prânz Izolate Termic Cutie De Prânz Tote Cooler Saci Bento Picnic Recipient În Aer Liber Camping Elev De Școală Saci De Depozitare A Alimentelor

Puncte: 1、de Înaltă calitate, masa de Prânz Sac: sac apa shantung și ecologic PEVA captuseala.Are durată de izolare, rezistent la apa, rezistent la uzura, durabil și ușor de curățat.

2、Mare capacitate cutie de Prânz: dimensiunea izolate sac de masa de prânz este de aproximativ 25.5*18*26cm, care poate găzdui 2-4 persoane cutii de pranz, de vânzare cu amănuntul, băuturi, etc..

3、Buna Izolare Termica: PEVA captuseala este rezistent la apă și rezistent la umiditate, asigurând proprietăți excelente de izolare termică, pastrarea alimentelor si bauturilor calde sau reci.

4、Buna Izolare Termica: PEVA captuseala este rezistent la apă și rezistent la umiditate, asigurând proprietăți excelente de izolare termică, pastrarea alimentelor si bauturilor calde sau reci.

5、Aplicarea pe scară Largă: Poate fi folosit pentru parc, plimbari, picnicuri, mese de zi cu zi, de birou cu amănuntul, prăjituri, lapte pentru copii flacon conservarea, stocarea de medicină.

Caietul de sarcini:

Nume: Izolate Masa De Prânz Sac

Materiale: materiale de șlefuire + protecția mediului PEVA

Dimensiune: aproximativ 25.5*18*26cm/10.04*7.09*10.24 în

Greutatea netă: aproximativ 500g

Lista De Ambalare:

1*izolate masa de prânz sac

Etichete: capota lunga zip pentru femei, lung păroase cat pieptene, timp hanorac elegant, lunga tiv rochie de dantelă, timp hobbie jambiere, lung "coloare" covor, timp breloc honda, hoodie lung pijamale, furtun lung manometru

Material Nailon
Numărul De Model Izolat Sac De Masa De Prânz
Nume De Brand iSHINE
Tip 2 Persoane

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea