Inductiv, Mini-Camion Masina Urmați Negru Desen de Linii USB Electric Jucărie de Învățământ Cu Marker Cadou Pentru Copiii Acasă Decoraion

41.91lei

54.42lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs:

Material Principal:Plastic

Element Dimensiune:8.5 x 4.5 x 5 cm

Greutate(aprox.):0.17 KG

Dimensiuni ambalaj:19 x 13.7 x 5.2 cm

Numărul de Pc-uri:1 BUC

Forma:Masina

Caracteristici:

Noutatea Jucarii - Desenează linii negre pe hârtie, porniți mașina jucării comutator, iar masina va urma linia neagră automat.Copiii vor fi încântați de noile lor jucării, pentru că jucăriile lor va urma traseul lor de proiectare.

Inductiv Jucarii - mini jucarii au un senzor optic interior, astfel încât se poate citi negru gros linie trasată de orice negru marker.

Jucarii Puzzle - joc imaginativ abilitățile de jucării va ajuta copilul dumneavoastră să înțeleagă realitatea tehnologie de detectare, de a stimula capacitatea de gândire a copilului și de a-și exercita capacitatea de pictura.

Idee de cadou - Realist model de masina, interesant masina de jucării pentru băieți și fete, perfect pentru copii cadouri de Craciun, cadouri aniversare, cadouri de Anul Nou.

Sfaturi utile: grosimea liniei ar trebui să intre 0,4 cm-1cm. 0,6 cm(un sfert de inch) grosime este cel mai bun, și non-ascuțite-unghi linie.Masina va transforma în cerc, dacă plasat în altă parte până când se găsește o linie neagră să urmeze.

Pachetul include - 1 x Inducție Mașină de Jucărie, 1 x Negru Stilou de Marcare, 1 x USB Cablu de Încărcare, 1 x Instrucțiuni.

Pachetul Inclus:

1 x Inducție Mașină de Jucărie, 1 x Negru Stilou de Marcare, 1 x USB Cablu de Încărcare, 1 x Instrucțiuni

Cum pentru a Juca:

Utiliza un obișnuit inchise la culoare, creion sau marker pentru a desena o linie pe o foaie albă de hârtie.Grosimea liniei nu ar trebui sub 4mm și nu depășire 10mm, Non ascuțite în unghi linie.

Apasati pe butonul de robot.

Loc robot pe partea de sus de linia trasată.

Robotul va rula pe linie automat.

Dacă linia terminat, autovehiculul va continua în direcția urmată de linia anterioară.

Dacă linia este prea subțire, vehiculul poate abate de pe linie, vă rugăm să faceți linie mai gros (linia ar trebui să fie un sfert de inch grosime).

Note:

1.Tranziție:1cm=10mm=0.39 inch,1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz.

2.Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi un pic diferit de ceea ce vă așteptați,vă rugăm să permiteți.

Etichete: decor acasă nordice, arta de perete, pictur, decor acasă moderne, crăciunul, live camera, poster de perete, vopsea de perete, decor dormitor, decor acasă

Stil Retro și Nostalgic/Mobilier Vechi
Nume De Brand Loriver
Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Tema Peisaj

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea