Noi Multifuncționale Săpun, Forme Pentru Săpun de Luare de Silicon Săpun Mucegai Decorativ Elefant Mucegai Efectuarea Livrărilor 1 BUC

16.81lei

23.33lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Noi Multifuncționale Săpun, Forme Pentru Săpun de Luare de Silicon Săpun Mucegai Decorativ Elefant Mucegai Efectuarea Livrărilor 1 BUC

1、Bucurați-vă de a Face Săpun Acasă: mari silicon săpun mucegai este drăguț și practic.Săpun mucegai are șase orificii cu modele unice, care va face un design frumos pe săpun.

2、Siguranță Material: rece, procesul de săpun mucegai este fabricat din silicon de înaltă calitate, care este de calitate alimentară, căldură și frig, rezistent, flexibil, dar suficient de robust pentru a servi pentru o lungă perioadă de timp.

3、o Multime de Utilizari: este sigur de a utiliza aceste decorative sapun matrite nu numai ca săpun de baie matrite sau lotiune de corp bar forme, dar, de asemenea, ca jeleu matrite, elipsă silicon tort mucegai.

4. Easy pentru a Utiliza: Flexibilitate și non-stick suprafata de luare de săpun matrite asigura foarte usor de a scoate de turnat săpun sau desert; matrite de silicon sunt, de asemenea, ușor de curățat și de depozitat.

5、Mai bună Idee de Cadou: silicon săpun mucegai poate servi ca ultim cadou pentru fiecare persoană creativă a cărui hobby preferat este de a face săpun.

Caietul de sarcini:

Nume: Elefant Săpun Mucegai

Material: silicon

Mucegai dimensiune: despre 8.6*6.6*3.8 cm/3.39*2.60*1.50 în

Dimensiune produs: despre 6.7*4.6*3.3 cm/2.64*1.81*1.30 în

Lista De Ambalare:

Săpun Mucegai*1

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ Transport address4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: steaua coloana mucegai silicon, jungle animal săpun mucegai, silicon frezare săpun, formă de silicon placi, dantelă de frontieră decorare tort fondant, siliciu sub formă de săpun, mici de luare de săpun, mucegai silikon, sărut mucegai, matriță de săpun silicon

Tema Silicon săpun mucegai
Material Silicon
Origine NC(de Origine)
Numele Elefant săpun mucegai
Potrivit pentru Universal
dimensiune produs 6.7*4.6*3.3 cm
Tip de en-Gros No
Forma Animale
Caracteristici Flexibilitate Non-stick
Nume De Brand waasoscon
Numărul De Model săpun mucegai
Mucegai dimensiune 8.6*6.6*3.8 cm
Setați Tipul No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea