2017 Nou Stil M3 Powerbank Carcasa Cutie se Potrivesc Pentru 3pcs Baterii tip 18650 Stație de Încărcare de Putere Banca Caz Diy Cutie (Fără Baterie)

52.03lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

2017 Nou Stil M3 Powerbank Carcasa Cutie se Potrivesc Pentru 3pcs Baterii tip 18650 Stație de Încărcare de Putere Banca Caz Diy Cutie (Fara Baterie) Caracteristici: 100% de Brand nou și de înaltă calitate stil de Moda, design simplu si modern cu coajă colorat mai Mici, mai ușoare, portabile, Auto-adaptive tehnica permite inteligent, mai rapid, mai sigur de încărcare de încărcare-in cu cablu USB, sau prin încărcarea bateriilor cu alte încărcătoare Puternic de compatibilitate pentru ipod, pentru iPhone, pentru mobilă, pentru MP3, MP4, pentru PDA, forGPS etc. Specificatii: Intrare: USB DC 5V Ieșire: DC 5V1A 5V2A ****** Cumpărător Notic despre Ieșire întrebări de Ieșire 1: Mark 5V/1A, dar, de obicei, faptul de 0.5 - 1.5 a (depinde de dispozitiv) de Ieșire 2: Mark 5V/2A dar, de obicei, faptul de 0.5 - 2.1 A (depinde de dispozitiv) atunci Când încărcarea yout dispozitiv , se arată curent mai mic 1A este, de obicei , pentru că este depinde de dispozitiv de sprijin actuale , lungime cablu și dispozitiv de putere din stânga , dacă vă deranjează , vă rugăm să dont a făcut comanda , vă mulțumim pentru înțelegere ! ! !Culoare: Negru,Alb Dimensiune Produs : 100*64*26mm greutate Netă: 68.2 g(fără baterie) se Adapteze oricărei baterii tip 18650.Doi independent de circuitul interior.Sprijini diferite brand baterii, diferite de baterii de capacitate, diferite de baterii de putere.Are o bună cmpatibility(Dar bateria NU sunt incluse) lista de Ambalare: 1 x Power bank cutie (Baterie NU sunt incluse) 1 x cablu USB 1 x High end Pachetul de vânzare cu Amănuntul Atenție: Acest produs nu are baterie in interior!!!Cazul se Potrivesc Pentru standard Baterie 18650 Nou Stil M3 Pentru a se Potrivi 3*18650 3.7 V ( Dar ordinea nu includ baterie )

Power bank caz

(fără Baterie)

Cu un LCD Indicator pentru a Afișa puterea Bateriei și stației de încărcare.

Deschiderea capacului și-a pus în 1 --- 3pcs baterii .Aveți posibilitatea să utilizați 1 - 3 baterii în interior , nu numai banca de putere, dar, de asemenea, un încărcător de baterie.

Design inteligent , ușor de a deschide și colsed .

Un Smart Switch , 2 usb Porturi de ieșire și 5V/ 1A / 2A și 5V Micro Port de intrare

Cu Un mod corect de a pune bateria pe banca de putere caz .

Smart Board, testați bateria bun sau rău , și tv LCD cu Indicator arată puterea bateriei .

O dimensiune buna , ia-o ușor și încărcare pentru telefonul peste tot.

Pachet:

Expres transport instrucțiuni și Feedback-ul: (1) vă Rugăm să citiți postul specificațiile de mai sus cu atenție și să confirme că este ceea ce ai nevoie. (2) vorbesti cu noi pe linie sau lăsați mesaj aici pe întrebări din punctul nostru, de transport maritim termenul și prețul. (3) Dacă unele cerinta suplimentare privind produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne întrebați.Unele anunțuri despre transport: (1) Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim termenul de livrare este de aproximativ 15-45 de zile (unii au nevoie de aproximativ 60 de zile), vă rugăm să fie un pic de răbdare în timp ce de așteptare pentru colete. (2) de asemenea, ia în considerare alte Express (UPS, DHL, FedEx, TNT sau EMS) 2 până la 8 zile livrate. (3) vă Rugăm să ne contactați la o dată, dacă există orice aberante uri. (4) vă Rugăm să ne trimiteți sugestiile tale ca stii ceva mai bine decât noi.Ne-ar aprecia dvs. de idei bune. (5) Dacă oferta noastră Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim transport gratuit articole, ne-transport DOAR prin intermediul Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim.Ne-ar îndeplini sarcinile fel ca ceea ce am fost de acord. (6) Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. (7) Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface tine, dar nu orice cerințe nerezonabile te rog.Notă importantă: Clienții ar trebui să fie sigur dacă țările lor sunt autorizate să importe Acest produs de cumpărare.Dacă nu sunteți sigur dacă țara dumneavoastră vă permite aceste tipuri de produse, vă recomandăm să contactați personalizate pentru confirmare.Noi nu va fi responsabil pentru pierderi din cauza vamale de confiscare.Control de calitate: (1) Vom testa fiecare element înainte de livrare pentru a se asigura că acestea sunt în stare bună. (2) Ca un furnizor experimentat noi pachetului bunuri în cutie de carton cu EPE, care ar împiedica elementele de unele daune neașteptate eficient timpul de livrare. (3) va oferim transport rapid, de obicei în jurul valorii de 3 zile de pregătire.Aceasta este o aproximativă de timp, datele de expediere va fi de până la comenzile dumneavoastră. (4) Ne-ar permite să știți numărul de urmărire după ce ne-au trimis produsele.Feedback-ul/Clasa serviciul nostru: Pls lasă-ne un comentariu de produsele și serviciile noastre, după ce au primit produsele dvs.; acest lucru ne va ajuta pentru a face mai bine în viitor.Nu vom precupeți nici un efort pentru a face upgrade sistemul nostru pentru a satisface toate de felul nostru de clienți.

Etichete: banca de putere, kit powerbank, Ray wu, caz pusca, stație de putere, 18650 batteri încărcător, caz powerbank, Baterie 18650, Baterie 18650 recharg, felinar powerbank

Utilizare Power bank caz pentru baterie 18650 incarcator, taxa pentru telefonul mobil
Model M3
Nume De Brand Manta Ray

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea