Yoga Mat Anti-alunecare Sport Fitness Mat 4MM Gros EVA Spumă de Confort yoga mat pentru Exercitii fizice, Yoga, Pilates și Gimnastică mat

28.78lei

40.51lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Suprafață netedă:Aceasta saltea ofera un mediu stabil non-alunecare de suprafață, care vă ajută pentru a obține pe deplin de beneficiile de yoga și multe alte exerciții.

2. Convenabil de utilizat :Ușor să se spele și non-alunecare de textura.

3. Non-alunecare de jos: oferă stabilitate atunci când adoptă orice număr de yoga.

4. Îmbunătăți viața de fericire: Ea este mica ta asistent de fitness, vă puteți antrena la domiciliu și de a salva timp.Este o pierdere în greutate asistent.

5. Cu aceasta saltea de yoga, puteți pierde în greutate fără a merge la sala de sport.Folositi-l să-și exercite, puteți menține corpul sănătos și relaxat.

Descriere:

Poate fi de asemenea utilizat pentru camping, pescuit, festivaluri, picnic și lumină în greutate și ușor de transportat.

Caietul de sarcini:

Materiale: EVA

Culoare:albastru,roz,violet(opțional)

Dimensiuni: 173*60*0.4 CM

Pachetul Inclus:

1 * Yoga Mat

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: fila yoga mat, începător yoga mat, kork yoga mat, mare yoga mat, grosime saltea de yoga, mat prosop yoga, saltea yoga, se potrivesc mat, matt sport, maya yoga mat

Pentru Fitness
Grosime 4 mm (Senior Tip)
Material EVA
Numărul De Model saltea de yoga
Lungime 173*60*0.4CM
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea