Biciclete Pompe Electrice Portabile Usoare Baterie de Mare capacitate USB Reîncărcabilă LED Flash de Lumină de o Pompă de Bicicletă Echipamente de Ciclism

83.21lei

118.84lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Aer Pompa de Presiune: presiunea maximă de inteligent pompa de aer este de 12 PSI, și aerul este injectat de presetare necesar de aer sub presiune.Când ajunge specificat presiune de aer, acesta se va opri automat.Nu este nevoie să vă faceți griji despre supraîncărcarea sau ac.

2、Lumină LED-uri: LCD digital barometru și lumină LED-uri de design, foarte convenabil.Puteți reflecta în mod clar de aer unitate de presiune, baterie, în timp real presiunea aerului și valoare specificată a presiunii aerului valoare pe ecranul LCD.Cu LED-uri, puteți să-l utilizați în locuri întunecate.

3、Usoare si Portabile: Ușor și portabil, de dimensiune aproximativ 16 * 4 * 4 cm, compact, cu o greutate de numai 255g.Ușor de utilizat și convenabil pentru a transporta.

4、Mare capacitate Baterie: baterie de Mare capacitate și USB reîncărcabilă, echipat cu 2000mAh baterie de mare capacitate, se pot umfla 30 de mingi de baschet, atunci când complet încărcată, incarcare USB, puteți încărca oriunde, funcționare fără fir îl face ușor pentru a umple chiar și atunci când te duci afară.

5、Aplicabile Scenarii: Potrivit pentru baschet, fotbal, volei, rugby, înot, inele, etc. (nu se aplică la autoturisme, camioane și motociclete).

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Interfata: Micro-USB

Tensiune de intrare: 12V

Capacitate baterie: 2000mAh

Bateria full time: 3-4 ore

Interval de temperatură de lucru: 0-45 ° c

Inflația gama de presiune: 6-12PSI

Inflația viteza: 3.5 L/min

Continuă timp de lucru (putere maximă): 15-20 de minute

Lucru de zgomot: distanta de 1 metru ≤ 36db

Greutatea netă: aproximativ 255g

Brut greutate: 405g

Dimensiune produs: aproximativ 160*40*40mm/6.3*1.57*1.57 în

Lista De Ambalare:

Mini Electric Pompa Minge*1

Linie De Date*1

Traheea*1

Mingea Ac*1

Manual*1

Etichete: lichid pompa electrica, cablu ușor cu bicicleta, șa de munte, mitsubishi pajero filtru de aer, biciclete, electrice măsuri de echipamente, aer acvariu pompa, bicicleta cârlig de perete, inflația electrice, pompa, etrier radial

Dimensiune 0.4cm
Material Aluminiu

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea