AES Kingkong F1 Hella 5 Bi-xenon Albastru Sau Înaltă Clar Proiector Lentilă 3.0 inch LHD RHD Proiector Lentilă Retrofit Faruri Modificate

330.30lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Prieten drag:

Bine ati venit la AES Magazin!Suntem Guangzhou AES Co.Ltd.și profesionist în Auto Accesorii Auto pentru 17 ani de stat în China.Noi oferim produse de înaltă calitate cu preț rezonabil.Toate produsele sunt de aprovizionare de la fabrica direct.Putem oferi servicii excelente și rapid de transport maritim.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu uitați să ne dea o laudă de cinci stele, Dacă sunteți un angrosist sau în căutarea pentru un partener de afaceri în China, vom accepta OEM/ODM și vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi cele mai bune servicii.Dacă aveți orice problemă pls căzut liber să ne contactați ,vă mulțumesc .Bucurați-vă de cumpărături !

AES Kingkong F1 Calitate de Top 3.0" Lentile de Proiector HID

A. Specificație

Model:AES Kingkong Hella5 F1 Blue Lentile de Brand Seria: Kingkong Dimensiune: 3.0 inch, Inclusiv:2 buc proiector lentilă cu piesele necesare Garanție: 12 Luni

B. Descrierea

Kingkong F1 cele mai recente stil si seria de top de albastru film Hella 5 proiector lentilă, toate brand nou proiector far kit retrofit,durabile realizate din sticlă Adevărată albastru film tehnologie, da un proaspăt ascuțite și albastru de oprire linie și aduce mult mai mult chiar strălucitoare de lumină de ieșire în timp real road de conducere.Său roman și design distinctiv de albastru film, iluminat excelent de performanță face cea mai populara alegere de masina băieți, și păstrează cele mai bune de vânzare .În timp ce D2-H4 tip clar hella 5 adoptă o tehnică similară.dar să se concentreze pe mare efect clar în loc de albastru, de asemenea, populare cu cele mai multe dintre clienții.

Este un high/low beam combinate bi-hid xenon tip proiector, cu electomagnetic conduce în interiorul reflectorului castron a fost testat mai mult de 30000 de ori înainte de livrare din fabrică, astfel încât puteți fi siguri că high low beam poate fi schimbat fără probleme , și nu va blocat.

C. Produs Arată

F1 Hella5 se potrivesc:D1S D2S D3S D4S D2H bec.F1 Hella5 pot alege Albastru obiectiv sau mare obiectiv clar,același low beam și beam de Mare.

1)Lentile Albastru

2)De Înaltă Obiectiv Clar

D. Fascicul De Model

Faza scurtă este extrem de recomandate la mare și largă, ascuțite albastru de tăiere pe linie, juridice excelent fascicul de model de iluminat pe drum, nu vă faceți griji cu privire la ambele părți ale drumului și marginea sunt lipsa de suficientă lumină sau în întuneric vizuală a stării,astfel reduce trafic/accident rutier.Între timp, toate eficiente lumina se va concentra pe drum , nu va orbi masini din sens opus.

E. AES Fabrica

F. Serviciul Nostru

1)bun venit OEM de Fabricație: Produs, Pachet... 2)pentru Proba 3)Vom răspunde pentru ancheta dumneavoastră în 24 de ore. 4)După trimiterea, vom urmări produsele pentru tine, o dată la fiecare două zile, până când veți obține produse. 5)Când ai primit bunuri, a le testa, și dă-mi un feedback.Dacă aveți orice întrebări despre această problemă, contactați cu noi, ne va oferi rezolva pentru tine.

1)Ne livreze în întreaga lume, prin intermediul Poștei și servicii de curierat Expres. 2)Pentru a trimite fără probleme și rapid, putem livra produse prin alte mijloace.Decizia noastră este definitivă. 3)Un mesaj va fi trimis pentru tine, cu număr de urmărire și data estimată de livrare după elementul expediate. 4) timp de Livrare o.UPS/DHL/TNT/FEDEX de transport maritim expres, de obicei, durează 4-7 zile lucrătoare depinde de țara livrate.b.EMS express shipping, de obicei, durează 5-15 zile lucrătoare depinde de țara livrate.c.SPSR, de obicei, durează 7-20 zile lucrătoare de la Rusia.d.Poșta durează în mod normal 7-25 zile lucrătoare de la Asia, la Vest de Euro, America de nord, și 15-45 zile lucrătoare de la America de Sud, Rusia, orientul Mijlociu, orientul Euro.

1) Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare. 2) Rambursare/înlocuire cerere este disponibil în termen de o săptămână după ce elementul a primit. 3)Toate produsele returnate trebuie să conțină toate ambalajele originale.Produsele returnate vor fi testate.

1)depinde de satisfacție al clienților noștri să crească.Prin urmare, feedback-ul dvs. pozitiv este extrem de important pentru noi. 2)Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. 3) vă Rugăm să ne contactați ÎNAINTE de a părăsi negativ/ neutru feedback-ul,vom lucra cu tine pentru a rezolva orice problemă.

Etichete: f1 t shirt, masina lentile, preyector hella 5, bi xenon proiector len, bixenon, ascuns hella f1, hella 5 lentile, 3r hella, lentile, proiector retrofit

Potrivit bec D1S D2S D3S D4S D2H
Tip Bec bec xenon
Numele Modelului AES Kingkong F1
Inclusiv 2 buc Kingkong F1 obiectiv cu piesele necesare
Cerere Pentru toate masina faruri cu modificarea
Nume De Brand JS
giulgiul 3.0 inch
Garanție 12 Luni
Cutie AES Cutie
Numele produsului AES kingkong F1 proiector lentilă
Tip De Element Obiectiv
Certificare CE,RoSH, EMARK
Tip Soclu D1S
Tensiune 9-16V
Dimensiune 3.0 inch
lumina tip LHD/RHD
Temperatura De Culoare 6000K
Fascicul De Model High&Low beam

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea