Original, Placa de baza 16GB Deblocat Pentru Samsung Galaxy Note 8.0 N5100 N5110 Placa de baza Cu Chips-uri Logice Bord Sistem Android

87.09lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Înainte de a cumpăra trebuie să citească:

Prieten drag, placa de baza este de rupere în jos de telefon mobil, astfel încât nu este 100% Noua, dar este 100% original, și vom 100% de testare înainte de expediere.Vă rugăm să alegeți produsul nostru.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

În cazul în care cumpărătorul nu acceptă aceste reguli, vă rugăm să nu cumpere acest magazin produse.

În plus, Dacă produsul au diferite tipuri sau culori diferite, vă rog să-mi spuneți care ai nevoie.Dacă nu, o vom trimite la întâmplare.Stimate client , bine ati venit la magazinul nostru .Pls Citeste inainte de a cumpara. 1. Vă rugăm să verificați elementul aspectul atent la prima dată când l-ați primit pentru a confirma dacă există aspectul ruperii.Dacă orice probleme, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați și furnizarea de fotografii pentru problema.Vom rezolva pentru tine în curând.

2. Nu instalați elementul imediat după ce a primit.Vă rugăm să încercați să verificați elementul funcție de plug flex conector pentru telefonul dvs., în primul rând.Elementul a fost găsit ați instalat Sau cu adeziv de lipit nu vor fi schimbate Sau returnate.

3. Vă rugăm să rețineți că există mai multe șuruburi când înlocuiți ansamblul.Ele sunt de diferite dimensiuni și masă.

\'D mai bine pentru a le marca Sau va fi ușor de spart ecranul, dacă ai pus surubul la loc nepotrivit.Notificare

Noi nu suntem responsabili pentru orice daune cauzate de instalarea acestui accesoriu.

Vă sugerăm să vă sunt familiare sau de a cauta un profesionist pentru demontarea dispozitivului, sau în caz contrar s-ar putea deteriora sau rupe dispozitiv.Dacă aveți orice întrebări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Etichete: consiliul ipad 4, telefonul iphone 6 placa de baza, placa de baza redmi 8, bord samsung, analizând, placa de baza pc, telefon android, au logica bord, consiliul linux, samsung amd placa de baza

Tip Interne
Sistem de OPERARE
Numărul De Model
Stoc
Calitate
QC
Versiune
status
Compatibil Marca Samsung
Nume De Brand Microdate
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea