19PCS/Set Metal Set de Fișiere Grele din Oțel Carbon Fișiere Falsificând Instrument cu Perie de Oțel pentru prelucrare de Lemn cu Sticla-Ceramica #CO

102.32lei

127.93lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Instrumente Esențiale: metal set de fișiere vine cu 4 fișiere mari și 14 ac fișiere, precum și o perie de oțel.Fișierele sunt utilizate pentru a gestiona diferite materiale, iar setul este, de asemenea, echipat cu o perie de oțel pentru curățare, care este un instrument esențial pentru fiecare set de instrumente.

2、Premium Material: metal fișier este de intarit din oțel carbon, oțel carbon de înaltă materiale, oferind durabilitate mare și durată de viață mai lungă.Textura delicata poate îmbunătăți efectul de slefuire și de a salva mai mult de energie.

3、Non-alunecare Maner: anti-alunecare și mâner confortabil îmbunătățește aderența și îmbunătățește controlul și fișier.Lama este ferm încorporat în mâner pentru a evita ruperea, care este foarte potrivit pentru prelucrarea fină.

4、Ușor de Transportat: Toate metalele fișierele sunt stocate într-un sac de compact pentru transport ușor.Ideal trusa de scule pentru metal șlefuit, vipusca din piele, lemn, DIY și alte aplicații.

5、Aplicarea pe scară Largă: metal fișiere sunt potrivite pentru orice viață și industriale scena, cum ar fi metal șlefuit, șlefuit lemn, piele și DIY de mână șlefuire.

Caracteristici:

Instrumente esențiale: metal set de fișiere vine cu 4 fișiere mari și 14 ac fișiere, precum și o perie de oțel.Fișierele sunt utilizate pentru a gestiona diferite materiale, iar setul este, de asemenea, echipat cu o perie de oțel pentru curățare, care este un instrument esențial pentru fiecare set de instrumente.

Premium Material: metal fișier este de intarit din oțel carbon, oțel carbon de înaltă materiale, oferind durabilitate mare și durată de viață mai lungă.Textura delicata poate îmbunătăți efectul de slefuire și de a salva mai mult de energie.

Non-alunecare Maner: anti-alunecare și mâner confortabil îmbunătățește aderența și îmbunătățește controlul și fișier.Lama este ferm încorporat în mâner pentru a evita ruperea, care este foarte potrivit pentru prelucrarea fină.

Ușor de Transportat: Toate metalele fișierele sunt stocate într-un sac de compact pentru transport ușor.Ideal trusa de scule pentru metal șlefuit, vipusca din piele, lemn, DIY și alte aplicații.

Aplicarea pe scară largă: metal fișiere sunt potrivite pentru orice viață și industriale scena, cum ar fi metal șlefuit, șlefuit lemn, piele și DIY de mână șlefuire.

Caietul de sarcini:

Nume produs: 19PCS Fișier Metal Set de Slefuire instrument

Produs material: otel carbon

Fișier lungime: aproximativ 20cm/7.9 în

Fișier model: dublu model

Greutatea netă: aproximativ 1150g

Ambalare dimensiune: 35*15*5 cm/13.8*5.9*2.0 în

Lista De Ambalare:

4BUC*Fișier Mare

14PCS*Mic Fișier

1BUC*Perie de Oțel

Etichete: 90x stil guler, De 8 ani fata de pantofi 10, 90w ac adaptor 3 pin, 90 tapet laptop, amd rx 470 crossfire, 12 v 25 w bec, 168v pescuit baterie, 2011 kia sorento cheie, 90 dimensiune pantaloni scurți de blugi

Nume De Brand VAHIGCY

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea