Original Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 Gigabit 2183Mbps WiFi Dual-Band Wireless Router Wifi Repeater 7 Antene High Gain

219.64lei

313.79lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Original Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 Gigabit 2183Mbps WiFi Dual-Band Wireless Router Wifi Repeater 7 Antene High Gain

Notă: produsul este versiunea Chineză.adaptorul este Chinez versiunea standard.Noi vă va oferi cu un plug, dar din moment ce adaptorul nu sunt potrivite pentru țara/regiunea dvs., noi nu va fi responsabil pentru orice litigii sau restituiri.Xiaomi Mulțime router AC2350 Mai inteligent Router Gigabit

Mai rapid și mai inteligent Experiență cu viteza luminii 2000 Mbps

Teoretic viteze wireless de până la 2183 Mbps, fără sudură pentru streaming video și gameplay-ul

Bandă dublă simultană WiFi cu viteze de până la 2183 Mbps*.Banda de 2.4 GHz suportă 3 intrări și 3 ieșiri, și are, teoretic, o viteză wireless de până la 450 Mbps pentru transmiterea semnalului pe distante mai mari și o mai bună penetrare prin pereți.Banda de 5 GHz suporta 4 intrari si 4 iesiri, și are, teoretic, o viteză wireless de până la 1733 Mbps.La viteze mai mari permit pentru un aspect mai fina experiență on-line, atunci când de streaming video de înaltă definiție și joc masiv multiplayer jocuri.

Cip Qualcomm, asigură mai stabil router operațiunile și un aspect mai fina experienta online

Qualcomm CPU confortabil acceptă datele de expediere pentru ambele porturi Gigabit Ethernet și Gigabit dual-band WiFi semnale, oferind o mai mare capacitate de prelucrare și mai stabil operațiuni.

7 de înaltă performanță independent amplificatoare de semnal, pentru semnale puternice chiar și prin pereți

Banda de 2,4 GHz și 5 GHz sunt acceptate separat pe 3 și 4 independenți, de înaltă performanță, amplificatoare de semnal (PA+LNA) pentru o mai bună penetrare prin pereți.Dual-band WiFi ușor oferă acoperire pentru chiar mai mari case.PA (amplificator de putere) întărește în mod eficient de transmitere a semnalului de putere, în timp ce LNA (low noise amplifier) poate crește sensibilitatea receptor de semnal.

Independent AIoT Antena, descoperi rapid orice Mi dispozitiv inteligent și conectați într-un singur pas

Independent built-in AIoT Antena vă permite să descoperi în mod automat din apropiere Mi dispozitive Inteligente*, finaliza configurarea rețelei într-un singur pas și acces la o gamă largă de caracteristici inteligente, doar prin deschiderea Km Acasă/Xiaomi app.Poți să-ți ajuți părinții își înființeze noi dispozitive rapid, chiar și atunci când sunteți departe de casă. *Suportă cele mai multe WiFi-activat dispozitive care se conecteaza prin Mi Domiciliu/Xiaomi app Acasă

128 MB RAM, conexiuni stabile pentru până la 128 de dispozitive

128 MB RAM suporta conexiuni simultane de până la 128* dispozitive și asigură stabil de transmisie de date și de conectivitate pentru fiecare dispozitiv.

MU-MIMO de tehnologie, mai lin acces la Internet pentru mai mulți utilizatori

Multi-user-multiple input and multiple-output (MU-MIMO) tehnologie* permite mai multe antene de pe router pentru a servi mai multe dispozitive în același timp, și sprijină simultană de transmitere a datelor de la mai multe dispozitive, astfel încât la viteze mici pe un singur dispozitiv nu afectează experiența on-line pe alte dispozitive, pentru mai mult fără sudură de acces la Internet.

Toate porturile Gigabit Ethernet, face uz din plin de fiecare megaband de lățime de bandă

Echipat cu 1 port WAN Gigabit și 3 porturi LAN Gigabit pentru a satisface acces în bandă largă de cerințe pentru viteze de 100 Mbps și mai sus, capabilă de o lățime de bandă maximă de 1000 Mbps.

Experiență inteligent, ușor de utilizat

Rapid și ușor setările de rețea și de gestionare a dispozitivului.Include o serie de caracteristici practice, cum ar fi accesul neautorizat prevenirea și acces la Internet controale, pentru menținerea rețelei de confidențialitate și de securitate.

Puternic disipare a căldurii, asigură funcționarea stabilă pe termen lung a router-ului

Larg-de suprafață din aliaj de aluminiu chiuveta de căldură și de înaltă conductivitate termică inserați codul în mod eficient creșterea eficienței disiparea termică.De ventilație pe partea superioară și inferioară acoperă oferă o bună circulație a aerului, asigurându-se că pe termen lung funcționarea fiabilă a router-ului.

Testat riguros în exercitarea de excelență

În colaborare cu conducere de testare internaționale, producătorii de instrumente, cum ar fi Spirent și lxia, vom efectua teste extinse pentru a simula diferite scenarii de utilizare și în condiții extreme pentru a se asigura că router-ul funcționează în mod stabil în condiții diferite.

Notă: Vom trimite potrivit Adaptor care pentru țara ta pentru tine, ca cadou, dar nu acceptăm orice disputa de cadouri.vă mulțumesc pentru amabilitate, înțelegere

null

null

null

null

Etichete: oficial xiaomi, caz sapa 10, router, se adapteze wifi, 3 xaomi, xiomi, mi 10 t pro xiaomi, figura mi band, 10 xiaomi, wifi router wi

RAM
Alimentare 12V/1.5 A
Numărul De Model Mi AIoT Router AC2350
5G Wi-Fi Rata de Transmisie 1733Mbps
ROM 16MB
Nume De Brand Xiaomi
Standarde Și Protocoale Wi-Fi 802.11 g
Porturi LAN 3
Numărul de Interfețe USB NICI unul
Tip Wireless
Pachet Da
Max. Rata de Date LAN 1000Mbps
Funcția Firewall
Standarde Wireless IEEE 802.11 a/b/ g/n/ac, 802.3/3u/3ab
Certificare CE
Porturi 3 porturi LAN 10/100/1000Mbps porturi + 1 port WAN 10/100/1000Mbps
Rata De Semnal 5 ghz până la 1733Mbps; 2.4 GHz până la 450Mbps
CPU QCA9563 1-core 775MHz
2.4 G Wi-Fi Rata De Transmisie 450 Mbps
Origine NC(de Origine)
Tip de antenă 7 antene externe
Cu Fir Rata De Transfer 10/100/1000Mbps
Cerere Acasă
Transmisie Wi-Fi Standard 802.11 b
Cu Funcția De Modem No
Wi-Fi Suportate De Frecvență 2.4 G & 5G
Acceptă WPS No
Suporta WDS Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea