UEK Erasable Creioane Colorate Set de Apă Solubil Creion Presharpened Student de Artă Instrumente de Desen Pentru Pictura Copii Carti de Colorat

44.47lei

74.12lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

UEK Erasable Creioane Colorate Set de Apă Solubil Creion Presharpened Student de Artă Instrumente de Desen Pentru Pictura Copii Carti de Colorat

ERASABLE DESIGN:

creioane colorate care pot fi șterse, cu PVC latex de cauciuc la final, șterge ușor de curățat, comod si mai practic!Fiecare este echipat cu cauciuc, diferite culori de cauciuc, puteți șterge, de asemenea, alte stilouri de culoare

SĂNĂTOS DESEN:

Începând cu "pen", triunghiul stilou titularul este conceput pentru copii mici mâini pentru a ghida copiii să țină creionul corect și țineți-l ferm.

UȘOR DE CULOARE:

ușor pentru a picta, fara aschiere, de înaltă calitate, de culoare plumb, vopsele culori luminoase, de înaltă rezistență a vopsirilor și nu este ușor să se estompeze, ușor vopsite natural, revopsit, evident.

PROTECȚIA MEDIULUI ȘI DURABILITATE:

TPR cauciuc termoplastic material, mai ecologic, fără vulcanizare.Bretelele sunt elastice, nu se rănesc mâinile, ușor să se onduleze și nu este ușor de a sparge core.

UȘOR PENTRU A STOCA:

runda suport stilou, care este ușor pentru a stoca, materialul este ușor și portabil, ecologic reutilizare, ușor pentru a stoca.

Dimensiuni:

24buc : 5 X 20 cm

36pcs : 6 X 20 cm

48pcs: 6.6 X 20cm

ERASABLE ARTA

UEK Erasable Creioane Colorate sunt un instrument de mare pentru copii. 10 pre-ascuțit creioane colorate cu radiere lasa copiii refac desenele sau a corecta greșelile.Viu colorate liniile sunt perfecte pentru proiecte școlare și crearea de opere de artă detaliate.

UEK CREIOANE COLORATE

culori îndrăznețe, cu buna stabilesc, aceste pre-lung ascuțit creioane sunt puternice și durabile.

Mai Multe Culori

Este ideal pentru artiști și iubitorii de culoare, perfect pentru adult cărți de colorat, mâzgălind, schițe și alte lucrări de artă

Sfat Cald:

Vă rugăm să permiteți puțin diferă datorită măsurare manual,dimensiunile menționate mai sus sunt numai pentru referință.

Vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitorul corectitudine/contrast setări etc, ar putea exista unele mici diferențe în ton culoare a site-ului fotografie și elementul real.

Creion Caz, alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.

Serviciul nostru:

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne anunțați și vă vom oferi cele mai bune servicii și de a rezolva problema cât mai curând posibil.vă mulțumesc foarte mult.

Nevoie pentru a personaliza diferite modele să contactați serviciul clienți.

Etichete: ochiuri de desen, pix staedtler, set pentru femei, prismacolor culoare, culoare creion set, culoare cărbune, creion set, perie marker, dessin carte de colorat, trage set, mecanismele creion

Solubil Sau Nu vopsea
Nume De Brand UEK
Caracteristică ERASABLE ARTA
Plumb De Duritate 2B
culoare 24 / 36 / 48 Mai Multe Culori
Numărul De Model Erasable Creioane Colorate

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea