Femei Ceas Elegant de Trandafir roșu-Pantofi cu Toc Model Cuarț Ceas Nylon Curea de Ceas pentru Doamna

13.38lei

21.60lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Aspectul unic: Acest ceas de cuarț a fost inventat de un Roz Pantofi cu toc Înalt model de pe cadran negru și un amestec de nylon culoare curea.

De înaltă Calitate De Mișcare: mișcare ceas a fost făcut de utilizare a bateriei la putere și pointerii sunt de operare, fără a face nici un zgomot.

Cataramă de Pin: Acest ceas de cuarț are unic pin cataramă și oamenii pot regla lungimea curea de ceas în funcție de dimensiunea de încheietura mâinii lor.

Confortabil Material: mixt culoare curea de ceas este ușor de a rezista murdar și este dificil de daune pentru că a fost făcut uz de nailon material care are o durabilitate mai puternic.

Ideal: moda ceas este perfect pentru oameni de a purta în toate tipurile de sport, piscine interioare și în aer liber, activități, utilizarea de zi cu zi și etc acesta este un cadou bun.

Caracteristici Produs:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate.

Movement Type: Quartz

Caz Material: Aliaj

Trupa Material: Nylon

Catarama Tip: Cataramă De Pin

Caz Diametru: Aprox. 3.7 cm

Caz Grosime: Aprox. 0,8 cm

Lățime De Bandă: Aprox. 2.0 cm

Lungime Ceas: Aprox. 24.5 cm

(2.54 cm=1.00 inch)

Pachetul De Conținut:

1 * Uita-te

TRANSPORT

1.Vom trimis produsul in termen de 2-3 zile ( zile de lucru, nu sezoanelor de vacanță ), după ce plata a fost confirmată de către platformă.

2.Transport prin dorința de post în 35-45 de zile lucrătoare ( Brazilia, de obicei, nevoie de 50-70days ).Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă rugăm să plătească un cost suplimentar pentru cea mai rapidă metodă de transport maritim.

3.Când primiți elemente de comanda, în 24 de ore, vă rugăm să verificați-l cu atenție.Vă rugăm să ne contactați direct, dacă aveți orice probleme.

4.Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim, vă rugăm să ne contactați fără ezitare.Vom verifica-l pentru tine cu compania de transport maritim.

R ETURN & POLITICA DE RAMBURSARE

Dacă aveți orice întrebare sau nu există nici o problemă de articol, vă rugăm să ne trimiteți e-mail cât mai curând posibil.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cât mai curând posibil.Noi credem că o bună comunicare va ajunge la un rezultat bun.Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi!

DESPRE FEEDBACK-UL

1. Feedback-ul pozitiv (5 Stele) este foarte important pentru noi, vă rugăm să gândească de două ori înainte de acea perioadă de a părăsi feedback-ul.Vă rugăm să nu deschideți disputa la noi, ne vom asuma responsabilitatea de a retrimite sau de restituire pentru orice probleme.

2. Vă rugăm să ne contactați prin E-mail sau Scrisoare, înainte de a pleca neutru ( 3 stele ) sau negative ( 1-2 stele ) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și vă rog să aveți încredere în noi.

Etichete: 20 cm toc inalt platforma pantofi, kerst trui dames, 20 cm toc, pană sandale, zapatilla sexemara, cross strap sandal, sjaals gebreide dames sjaal, dames vesten lange oxley, un om schimbat winterjas dames, clar toc pană

Mișcarea CUARȚ
Numărul De Model W4819
Trupa Lungime 24.5 cm
Formati Fereastra Material Tip Acril
Cazul Formei RUNDA
Cutii & Cazuri Material Nici un pachet
Caz Grosime 8mm
Nume De Brand YISUYA
Diametru Cadran 37mm
Stil Moda & Casual
Incuietoare Tip Catarama
Lățime De Bandă 20mm
Carcasa Din Material ALIAJ
Trupa Tip De Material Nailon
Adâncime De Rezistență La Apă Nu rezistent la apa
Caracteristică NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea