2020New Duș Colț de Raft Baie Sampon Duș Cosmetice Cutie de Depozitare Suport de Stocare de Bucatarie Raft Organizator de Perete Tip

83.08lei

96.58lei

-13 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

Straturi De Țesut Box Cutie De Depozitare Cosmetice Cutie De Depozitare Desktop Produse De Îngrijire A Pielii Masca De Machiaj Tabelul De Finisare Cutie Agățat De Perete

Caracteristici

1.✯ Material de calitate - Construite de înaltă calitate ABS PS material, asigurându-ecologic, Inofensiv pentru copii, durabilitate, fiabilitate și siguranță.

2.✯ Puternic Auto-Adeziv Lipicios Suport, aderenta puternica si protejeaza impotriva apei, oferă un plus de rezistență și durabilitate.Se poate transporta mai mult de 8-10kg greutate.Și această auto-adeziv pentru hârtie igienică suport este ușor de instalat și nu este nevoie pentru a face găuri în pereți, lipit pe perete, usi, sticlă și ceramică.

3.✯Partea de sus a hârtie igienică titularul poate deține telefonul mobil, tableta, ceas, servetele umede, pahare și alte mici gadtets când ești la toaletă sau duș, foarte comod si practic.

4.✯ Aplicare - Potrivit pentru suprafețe netede, cum ar fi placi ceramice, sticlă etc.Perfect compatibil cu solide rola de hârtie gol rola de hârtie hârtie de bucătărie și hârtie absorbantă.Ideal pentru utilizarea în dormitoare, bai, camere de studiu, bucătărie și dulapuri etc.

Caietul de sarcini

Culori:Negru,Gri

Material: ABS material PS

Model: 1 strat

2 straturi (format din 2 piese 1 strat cutie de depozitare)

3 straturi (formată din 3 piese 1 strat cutie de depozitare)

Notă:

Real manuală de măsurare dimensiune poate avea unele erori.

Dimensiunea reală este supus produsul real.

Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot diferi de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

Etichete: LAISUMK, titularul sampon, baie de organ, aluminiu duș raft de aur, pantofi organizator colț, colț de raft, depozitare baie duș rafturi, colț de bucătărie raft, raft baie duș organizator, în baie de stocare

Origine NC(de Origine)
Raft Material Plastic
Numărul de Niveluri Triplu Nivel
Instalați Stil Montat Pe Perete Tip
Titularul De Finisare De Suprafață Lustruit
Numărul De Model Țesutul cutie de caz
Certificare CE
Material PA+PE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea