Iută Frânghie De Perete Din Lemn Plutitoare Rafturi Retro Agățat Raft Raft Colț Afișează Raft De Depozitare Decor De Perete

34.93lei

49.88lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Material:Lemn

Dimensiuni:lungime totală: singur strat 51.5 CM, strat dublu 79CM, trei straturi 99CM; raza de 28CM, lungime arc 39.2 CM

Culoare:Ca imagine arată

Cantitate:1 x raft de depozitare

Caracteristici:

1. Proiectat cu lemn natural și iută frânghie, se pare simplu și modern.Suprafața sa este de culoare maro si are un simt retro, care poate fi folosit ca decor acasă.

2. Poate fi agățată pe perete în camera de zi, dormitor, sufragerie, baie, bucatarie sau orice colț.

3. Funcționale raft cu design multi-strat se extinde mai mult spațiu de stocare și poate afișa ghivece cu plante, lumanari, rame foto, cosmetice sau alte ornamente decorative.

4. Atârnă pe un colț de perete pentru a utiliza în mod eficient spațiul de după colț.Mai ales pentru familiile cu spatii mici.

5. La bord din lemn masiv de robust fire de iută asigură că acesta are suficientă capacitate portantă și poate stoca și afișa obiecte mici.

6. Notă: în formă de evantai rack este adecvat numai pentru utilizarea în colț pereți, nu pentru agățat în aer.

Pachetul inclus: 1 x raft de depozitare

Notă:

Dimensiunea de măsurare manual ar putea fi o eroare, aceasta este în intervalul de ±1 cm, dimensiunea reală este supusă obiectului real.

Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot sa difere de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

Etichete: vroom decor de perete, colț de plante raft, ladge raft de lemn, retro raft decor, decor pentru rafturi, rafturi de colț pentru camera de zi, rack storag, pânză groasă de sac, notepad retro, decor camera

Tip Depozitare Suporturi Și Rafturi
Aplicabile Spațiu Camera De Zi
Caracteristică Aprovizionat
Clasificarea Non-pliere Rack
Dimensiune L
Origine NC(de Origine)
Tip De Instalare Montat Pe Perete Tip
Utilizarea Cheltuieli diverse
Numărul De Model Plutitoare raft
Nr. de Niveluri Single
Material Lemn

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea