Vestiar Ascuns Push-pull Pliere masă de Călcat Tampon de Amortizare Rotație Vestiar Fier

594.00lei

990.00lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Detalii Produs

introducere marca

AOLISHENG a fost infiintata in anul 2009. Marca se poziționează ca un mid-to-high-end traseu.De la înființarea sa, a fost angajat la dezvoltarea și producția de șine de diapozitive și balamale.Ea are, de asemenea, adânc rezultatelor cercetării industriale grele șine de diapozitive, de origine îmbunătățire sertar ghiduri, oțel inoxidabil tampon balamale, etc., și are un număr de inovatoare brevete și calificarea certificari.Produsele sunt împărțite în principal, în trei serii, care acoperă industriale șine de diapozitive, de origine îmbunătățire sertar șine, balamale din oțel inoxidabil, special unghi balamale, gaz bare, etc. Compania noastra insistă pe pledeaza: Ne vom confrunta clienții cu o atitudine responsabilă, să adere la principiul de bază de la prima vedere și protejarea interesele clientului, și să depună eforturi pentru a atinge obiectivul de mișcare clienții să-i mulțumesc și să se întoarcă la societate.Știm că bună bere este cea mai bună promovare de marketing.Pentru a câștiga încrederea este onoare și responsabilitate!Foshan Aolisheng Hardware așteaptă cu nerăbdare să crească cu tine și de a crea o situație win-win!

Procesul de producție este vizibil

Bine ati venit pentru a vizita fabrica

Express & logistics

FAQ

1. Acest produs folosește spumă și bandaje.Produsul foloseste ambalaj blister interior.Legat afara Corecarton și banda de sprijin porturile maritime și maritime si transport pentru a asigura cel mai rapid și cel mai sigur mod de a livra un produs pentru tine 2. Curierul poate fi negociat pentru door-to-door probe. 3. Aerian sau maritim de mărfuri în vrac, FCL; recepția la aeroporturi și porturi. 4. Desemnat expeditor sau client care poate negocia modul de transport. 5. Timp de livrare: 7-15 zile pentru probe; 15-30 de zile pentru procesarea pe loturi.

Etichete: ios ondulator, patch, figur iron man, fier de călcat cu aburi, înapoi transfer, fier de lipit staniu, oală fontă, buffer tube kit, atrage mini fier, curat de uz casnic

Utilizarea Neatening/Depozitare
Numele produsului Dulap de călcat și masă de călcat
Material Principal Oțel/anti-opărire panza/lemn
Capacitatea De Greutate 8 kg
Metoda deschisă Împinge și trage, se poate roti 90 de grade
Material Oțel laminate la rece
Brand AOLISHENG
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model t007
Accesorii 4*16 șuruburi autofiletante 8
culoare Culoare crem
Stil Pliere
Trageți mod Trei expoziții
Suport Material Teava De Fier
Placa De Material Lemn
Dimensiune 450mm*310mm*170mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea