Nonvor 5 BUC Timp de Cusut Mare Ochi de Cusut Ace de 3.5 inch la 6,8 inch Mână de Cusut Ace de Cusut Act Meserii Tub de Stocare

11.93lei

19.86lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici

1.100% de brand nou și de înaltă calitate.Acele noastre sunt realizate din oțel inoxidabil și foarte stabil, se poate obține cu ușurință prin tesatura. 1.Aceste mari ochi ace de cusut vii transparent cu un ac de sticlă în cazul în care puteți transporta cu ușurință și de a le stoca. 2.Ușor de utilizat: Datorita lung ochi, acul de cusut este usor de fir, chiar și fără o threader.Este foarte potrivit pentru persoanele în vârstă cu vederea slabă. 3.Material de înaltă calitate: ochiul mare De pin este fabricat din material de înaltă calitate, iar suprafața este non-poroase și non-corozive.Asa ca va dura o lungă perioadă de timp, fără rugină.

Descriere produs

Mai multe dimensiuni: diferite dimensiuni ale big-ochi ace, lungime: 3.5 inch, 3.9 inch, 4.9 inch, 5.9 inch, 6.8 inch.Cinci dimensiuni pentru a satisface diferite de cusut are nevoie.

Notificare

1. Informații de confirmare înainte de efectuarea plății, vă rugăm să confirmați pentru informații cu atenție și să plătească după informația este corectă. 2. Din cauza diferențelor de culoare, contrast și luminozitate de dispozitive de afișare, cum ar fi computere și telefoane mobile, nu va fi în mod inevitabil diferențe între imaginile pe care le vedeți și obiectele reale. 3. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare a devierii.

Etichete: saci cu valet orlando, cutie de brânză ceramice, tonuri de albastru imagine, altra strat ceramic, armata ceasuri femei, baterie lenovo v110, beseus telefon, televiziune prin cablu, baterie de lumină mici, apple watch renăscut

Material OȚEL
Tip Andrea
keyword4 Din Oțel Inoxidabil
Articol Greutate 0.528 ounces
Origine NC(de Origine)
keyword1 Masina de cusut cu ac
keyword6 Ace De Cusut
keyword5 Tub de stocare
Numărul No10474Nv
Dimensiuni În Ambalaj 8.15 x 0.59 x 0.47 inch
keyword2 Set De Cusut
Nume De Brand Nonvor
keyword3 consumabile de cusut

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea