5D Diamant Pictura Cutie de Depozitare 30/60-Slot Diamond Accesorii Pictura Instrumente de Bijuterii Margele Container de Depozitare Borcan cu Fermoar Caz

17.30lei

29.32lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Stimate cumpărător, vă rugăm să fiți siguri de externe de ambalare, vă rugăm să nu vă faceți griji despre deteriorarea cadou, am fost de lucru din greu pentru a îmbunătăți, scopul este de a satisface toți clienții.Ca acest produs, vă doresc o viață fericită.

Livrare rapida: Suntem fabrica de vânzare directă, avem peste 100 de muncitori, ne va livra ordinele în termen de 4-5 zile.Vom alege cea mai bună metodă de transport maritim pentru a navei în colete.Va vom returna banii daca pot primi coletul în termen de 80 de zile!

Servicii de înaltă calitate : Drop diamantele tale?Rasfatata panza ta?Nu vă faceți griji!Vom înlocui kituri pentru gratuit!Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, contactați-ne prin mi mesaj, vom munci din greu să te fac fericită.

Bine ati venit Dropshipping : Dacă doriți să-și vândă produsele noastre (diamant pictură, pictură în ulei de numere, cu cruciulițe), doar sa ne contactati , putem accepta CSV, și au un VIP-VÂNZĂRI pentru a avea grijă de toate ordinele!Tocmai ai vinde, vom responsabil pentru toate dvs. de servicii post-vânzare!Un buzunar plasă, care este suficient de mare pentru a stoca dvs. de diamant accesorii pictura instrumente. 【Portabil de Lumină-greutate de Design】 ARMYQZ sistem de stocare dispune de un spațiu mare pentru toate dvs. de bijuterie de artă și de diamant instrumente de pictură, rămânând în același timp extrem de portabil & Perfect pentru a obține diamant arta face oriunde. 【Mare capacitate & Multi-scop】 Fiecare diamant paitning container de depozitare magazine aprox 10 grame de obiect, puteți transforma fiecare borcan în șirag de mărgele de organizator sau magazin de alt obiect mic, cum ar fi bijuterii, semințe. 【Caietul de sarcini】 Material:piele PU coajă tare stratul exterior + spumă strat interior + rezervor transparent din plastic; 30 dimensiune Sac:22*17.5*7 cm(sticle dimensiune:2.5*4.7 cm) 30 de Sloturi cu Pâlnie Pachetul include: 1 x Diamant de Pictură Cutie de Depozitare 1 x silicon pâlnie 30 x recipient Notă: Diamant nu sunt incluse Observa: 1.Datorită lumină și ecran diferență,elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini. 2.Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferențe datorită măsurare manual. 3.Vă mulțumesc pentru amabilitateînțelegere.

Vino la noi este cea mai corecta alegere Cele mai bune urări pentru tine!!! 【Ține Totul În Doar Un Caz】 30 de sticle de vin cu o baza de spuma perfect organizați toate exercițiile.Șurub capac poate proteja de gaurit de la vărsarea atunci când se deplasează.

Etichete: runda containere de depozitare, 5d diamant pictura pomeranian, diamant pictura accesorii strass, 5d diamon pictura, mare 5d diamant instrument de pictură, organizator șirag de mărgele, si sac de panza, cutie de regulă diamant pictura, bazin de plastic de depozitare, flori de diamant vopsea

Utilizarea 64
Diamant Pictura Cruciulițe Kituri
type4
Culoare
Ambalajul Extern
Diamant Mozaic Nume
pictura cu diamant
Despre Diamante
Sale008 30/60 Sticle de diamant pictura sac
Kit-Ul Include
Panza Metoda De Ambalare Laminate
30 borcan de dimensiuni cutie
Cadru No
5D Burghiu Plin de Pictura
Zona Lipirea Plin
Produs
Diamant Box Număr
tip 02
Diamant Pictura Arta
Model Tip Desene animate
Diamant Broderie Avantaj
Panza Pachet
Burghiu procentuale
Diamond Art 64
Type2
Avantajul Nostru
Origine NC(de Origine)
Burghiu Zona
Stras Detalii
Diamant Pictura Finalizare
diamant pictura plină piața de foraj
Forma Trei-dimensional
Numele 7
diamant de tip
Stil Stil European și American
Utilizarea Picturi
Nume De Brand PDMDOG
Broderie Vânzare
Kituri De Broderie Metoda
Utilizare 2
Diamant Broderie Vânzare
Diamant Mozaic Includ
Tip 03
30/60 Sticle Sac de culori
Forma De Diamant
60 borcan de dimensiuni cutie
Numărul de Culori 1-30
Utilizare
Tipuri 124
diamond Set de pictura de Tip
Diamant Mozaic 10
Tip 78
Pictura Avantaj
Layout
Piața Diamant Pictura Kit
Tehnica
Interioară caseta dimensiune
Setați Tipul Da
Viteza de livrare
Model de tip
Forma De Diamant 99 Patrat/Rotund
numele strasuri
Tip de en-Gros No
Material Plastic
funcția 28
tip 60
numele 84
Utilizați 22
Avantajul Nostru 28
Numele 6
Calitatea produsului

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea