WiFi Inteligent Telecomanda Wireless Cu Timer Potrivit Pentru Electric Cortina Și Electric Cu Role Orb Fără Fir Control De La Distanță

43.52lei

72.55lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Funcția de sincronizare: conectați comutatorul inteligent la orice perdea motor, puteți deschide/închide perdele cu telefonul mobil în orice moment, setați timpul de lucru anterior, deschide automat perdele în dimineața și te trezești la soare.

2. Controla aplicația oricând, oriunde: pentru a descărca o aplicație gratuită de pe telefonul mobil, conectați-vă la Wi-Fi, puteți controla de la distanță aparatul de oriunde prin intermediul aplicației, și de a controla deschiderea/închiderea cortinei, în orice moment.

3. Hands-free control vocal: puteți utiliza comenzi vocale pentru a deschide și închide perdele.Acesta vă oferă o viață inteligentă și mai ușor de a da drumul.

Descriere:

Comutatorul este conectat la orice perdea de motor, poti deschide/închide perdele cu telefonul mobil în orice moment, setați timpul de lucru înainte de a deschide automat perdele în dimineața și te trezești la soare.

Caietul de sarcini:

Tensiune de alimentare: 220-240V

Shell material: ABS+PC

culoare: Alb

Curent: 3A

Metoda Start: WIFI

Pachetul Inclus:

1*comutator

1*control de la distanță

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: viața comutator, jaluzele motorului de antrenare, motoriz jaluzele verticale, rulouri exterioare, comutator wifi, cortina motor, diy cortina de automatizare, declanșator inteligent comutator, manual de obloane, orb cu role

Tensiune 220-240V
Numărul De Model Alb
Putere --
Dropshipping En-gros
Origine NC(de Origine)
Viteza De Rulare --

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea