COMTAC III TAC-SKYcomtac iii silicon antifoane externe electronice de reducere a zgomotului de preluare militare tactice interfon fotografiere headsetFG

424.49lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vrei un set de căști, care pot fi utilizate cu originalul asv (nu replica)?Pentru că avem două versiuni de căști, o versiune este la fel ca originalul peltor căști, și alte versiuni nu pot fi utilizate cu originalul peltor asv (non-replica).Cele două versiuni au diferite chip circuite.Vă rugăm să asigurați-vă că versiunea pe care o vrei?Dacă aveți nevoie să utilizați căști cu originalul asv (nu copie), vă rugăm să rețineți.Dacă nu există nici o remarcă, va trimite un alt set de căști, care nu poate fi utilizat cu originalul peltor asv .

Caracteristici:

1. Această tactică cască poate fi, de asemenea, convertite la o casca versiune cu un corn pentru casca adaptor de fixare. 2, apărători pentru urechi sunt realizate din gel de siliciu în loc de burete obișnuit.Prin urmare, acest airgun earmuff are o mai mare elasticitate și senzație de constricție, de a face urechile mai confortabil. 3. Reglați microfon: Există microfon conectori pe ambele părți, puteți utiliza setul cu cască cu stânga sau la dreapta microfon pentru a satisface obiceiurile de utilizare. 4. Cip de Protecție - Acest set cu cască este actualizat cip este bine protejat de un strat de film subțire, care oferă mai mare de apărare, mucegai, praf și umezeală. 5. Electronic de Reducere a Zgomotului - Cu electronice active de reducere a zgomotului și colectare de sunet tehnologie, acest set cu cască poate oferi mai clare, sunet mai natural. 6. Material de înaltă rezistență - mufa de cablu este confectionat din hartie kraft de cablu și TEP acoperi.Are rezistență la tracțiune, rezistență la îngheț și rezistență la îngheț, și este rezistent la imbatranire si duritate.Bentița este făcut de primul strat de piele de vacă și nu este ușor deformat și slab.

Există două tipuri de capete.Unul este facut de primul strat de piele, care nu este ușor deformat și slab.Cel de-al doilea este realizat din PTE material, care are alungirea, rezistența la îngheț și rezistență, și nu este ușor de vârstă și de leac.

Noul TPE bentita este detașabil.În timpul utilizării, puteți comuta cu ușurință între căști și căști.Și nu trebuie să rupă banda înainte de comutare.Iar operațiunea este simplu.

Etichete: peltor, casca peltor, comtac iii, căști militare, accesorii de preluare, mic portabile icom, comtac ii cască, preluare accesorii auto, căști peltor, cu laser pușcă cu lunetă

Brand
Tip 4 Preluare căști
MICROFON tip
Tip 3 walkie talkie cască
Nume
Baterie
Numărul De Model comtac iii
Tip De Element căști
Nume De Brand TAC-NORI
De Reducere A Zgomotului
Preluare funcția
Tip 5 Militare, căști
Căști material
Plug tip
Tip 6 Fotografiere căști
Tip walkie talkie cască
Circumferinta capului
Model
Tip 2 De protecție, căști de protecție
Culoare
Tip 1 Tactic cască
Earmuff material
Difuzor tip
Microfon

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea