7 Stiluri de Copii Carduri de Fructe/animal/vegetal Eary de Învățare limba engleză Cărți în curs de Dezvoltare Jucării Cartonașe Educație Montessory Jucarii

36.09lei

37.99lei

-5 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici produs: 【Numele】: Desene animate cognitive carte de hârtie 【Tip】:42 Buc varsta Potrivita: 3 ani și de mai sus 【】 Caracteristici: 1. Cardul de hârtie și cutie de tablă adopta avansate tehnologii de imprimare, și modelul de culoare este clar și frumos. 2. Puzzle-ul este realizat de înaltă duritate, ecologice cărți de hârtie.Materiile prime sunt în siguranță și copilul poate folosi cu încredere. 3. Bogat și variat de modele pentru a extinde orizonturile copiilor. 【】 Utilizare】: 1. Înțelegerea culoare 2. Grafic de potrivire, complet model este împărțit în două, potrivit negative sfaturi pentru a scrie corect model. 3. Cărți de hârtie sunt tipărite cu cuvinte în limba engleză și să învețe de cunoștințe în timpul jocului. 4. Coordonarea mana-creier pentru a promova copilului dezvoltarea motorie fina. 5. Produsul este ușor de a juca, părinții pot juca cu copiii lor pentru a promova relația părinte-copil.

Servicii Mai Bune:

1.Oferim servicii de Dropshipping ordine ,

Bine ati venit Picătură expeditor face comanda la Magazinul meu.

2.În mod normal,va vom trimite articol în 2-5 zile .

3.Regulile sunt diferite în fiecare țară, din păcate, nu există nici o modalitate pentru noi de a ști relus, regulamente, personalizate tradiții, practici, acte în fiecare țară, prin Urmare, nu putem oferi sfaturi cu privire la taxe în țara dumneavoastră, dar dacă știi informațiile de impozite reguli în țara ta, spune-ne, suntem mai mult decât fericiți să-ți urmezi pas.

Feedback-ul:

1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: flashcard engleză, cartonașe cu litere, card de cuvânt, reutilizabile cartonașe, învăța engleză, tesatura cartonașe, carte de limba engleză, arabă cartonașe, lemn de cartonașe, țara cartonașe

Numărul De Model 201894-4
Material carton
Nume De Brand DDWE
Intervalul De Vârstă > 3 ani

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea