ELEG-10buc/lot optoelectronice comutator fotografie întrerupt TCST2103

22.01lei

28.95lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

.

.

.

Categoria senzori, emițătoare

Acasă senzor optic - Photointerrupter - Slot - Tranzistor de ieșire

Distanta de detectare 3.1 mm

Inducerea metodă poate fi realizat

Configurație ieșire fototranzistor

Curent DC pozitiv (Dacă) 60mA

Curent de Colector (Ic) (max) 4mA

Tensiune Colector de Defalcare (max) 70V

Timpul de răspuns 10µs, 8µs

Tip Montare Prin Găuri

Pachet / carcasă cu fante module, 4 conduce rând dublu

Nici un tip de extindere

Temperatura de operare - 55 de grade Celsius la 85 grade Celsius

Material: Metal

Dimensiune: 28 x 25mm

Culoare: Negru

Cantitate: 10 buc

Continut pachet: 10 x optoelectronice comutator fotografie întrerupt TCST2103

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

.

.

.

.

.

Vamale Rău că nu suntem responsabili pentru taxe Vamale, TVA sau orice taxe suplimentare implicate.Transport va livra în întreaga lume prin Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim methord, China Post Aer Înregistrat Mail, DHL etc. Vă rugăm, asigurați-vă că numele dvs. și adresa, a declarat la Balioilhaircare.ro, sunt corecte.Dacă numele sau/și adresa sunt incorecte, în cazul de a reveni sau nu la primirea produsului va fi pe raspunderea clientului.Pachetele sunt trimise în termen de 5~7 zile lucrătoare după plata de verificare.Urmărire informații despre pachetele, trimis prin China/Singapore Post, este, de obicei afișate în termen de 3-5 zile lucrătoare.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 40 de zile după efectuarea plății, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați.Vom urmari expedierea și răspunde la tine cât mai curând posibil.Servicii Noi exercitarea 100% satisfacție a clienților, dacă aveți orice probleme cu acest produs, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați, vom găsi o soluție cât mai curând posibil.Returnarea/Restituirea Toate elementele noastre sunt 100% noi si originale, este o mare onoare pentru noi de a furniza cele mai bune produse și să ofere servicii de înaltă calitate pentru tine.Vom acorda o rambursare, în cazul în care elementul nu a fost primit în timp de livrare garantat sau a fost rupt în timpul transportului.

Dacă scopul a fost închis de către Balioilhaircare.ro datorită posibilelor motive de securitate.Toate plățile efectuate (cu excepția redevențelor și taxelor făcut terților) vor fi returnate în contul dumneavoastră.

.

.

Etichete: optoelectronice, photocel, comutator senzor fotocelula, cnc limitator, cu fante optice de comutare 5, fierbător electric comutator, senzor opto, lp placa, gk105, 8 pini comutator

Tip Comutator Comutator Senzor
Origine NC(de Origine)
Material ALIAJ
Tip De Element Switch-uri
Certificare ce
Numărul De Model optoelectronice comutator fotografie întrerupător de siguranță
Curent Alte
Garanție Alte
Caracteristici Acasă senzor optic - Photointerrupter - Slot - Tranzistor de ieșire

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea