SBC90 Sablare Cabinet Deschis și Închis 90L Litru Cutie de Tip Mini Masina de Sablare

652.43lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Deschise și închise 90L litru cutie de tip mini masina de sablare pe masina de sablare 1. Principiul de mașină de sablare:

Este un fel de echipamente mecanice care pot utiliza materiale abrazive (de metal abrazive și non-metal abrazive) pentru pulverizare pe suprafața piesei de prelucrat cu ajutorul aerului comprimat de alimentare.Abrazive este pulverizat pe suprafața piesei de impact de slefuire pentru a elimina impuritățile, zgomot și strat de oxid pe suprafața, și, în același timp, face suprafata de mediu dur, astfel încât tensiunea reziduală pe suprafața substratului și de a crește duritatea suprafeței substratului. 2. Domeniul de aplicare: O: Aceasta masina poate termina curățarea de matrițe, pentru forjare și turnare piese, părți de sudură, tratament termic, componente, piese de ștanțare și piese de prelucrare B: suprafata Aspra, decalcifiere, reziduale sare și bavuri, proces de pretratare înainte de pulverizare și galvanizare.Carbură de îndepărtare, lumina decor tratament C: Această mașină este, de asemenea, utilizat pentru a pulveriza sticlă fotografii din plastic, nisip, și de a consolida suprafata de lumină decor părți.D: Aceasta masina este potrivit pentru o singură bucată producția de masă a întreprinderilor mici și mijlocii părți. 3: caracteristici de performanță: O: Romanul design, simplu și convenabil operațiune; B: Bună eficiență de prelucrare și consum redus de energie; C: Automata nisip schimb, separator cu ciclon poate separa de praf și nisip, abrazive reduce consumul; 4. utilizare: Turnare, decalcifiere, îndepărtarea ruginii, etc. General metalice și non-metalice de curățare suprafață, suprafață mată și alte întreprinderi mici și mijlocii produs piesele sunt sablate.Nisip materiale folosite: aur din oțel granulație, alumină, margele de sticla, nisip de cuarț alb și negru corindon, mată de cupru, margele, rășină de nisip, pelete din plastic, din oțel granulație, bile de oțel (sub 0,5 mm), aluminiu margele, nuc nisip, etc.

Dimensiune ambalare: 64*51*52cm 7. Funcția: 1) Curata piesei rapid și convenabil. 2) Prin sigilate, manusi de cauciuc, puteți controla de înaltă eficiență sablare arma în cutie, și abrazive fluxul de până la 100 Pa este rapid și pulverizat direct pe piesa de prelucrat să fie curățate. 8. Caracteristici produs: utilizate în Principal în tratamentul de suprafata de mici piese cutie corpul este sigilat și abrazive, automat este reciclat, făcându-l mult mai economic și ecologic De a utiliza ferestre de observare este largă și transparentă, iar cutia este echipată cu lămpi fluorescente, care este convenabil pentru funcționarea în diverse condiții de lumină ușa De sus este proiectat pentru ușor de preluare de dimensiuni Mici, potrivit pentru lucrul pe masă Romanul design, simplă și funcționarea convenabil; o Bună eficiență de prelucrare și consum redus de energie; Automate de nisip schimb, separator cu ciclon poate separa de praf și nisip, abrazive reduce consumul; 9. Aspecte care necesită o atenție deosebită: 1. A nu se folosi de lucrupresiune mai mare decât este permis 2. Nu utilizați mai mult de permise de lucru tensiune de 3. Utilizați curat abrazive pentru a preveni colmatarea pistol de pulverizare 4. Sablare ar trebui să fie efectuată cu ușa închisă *curățarea suprafețelor masina de Sablare cu Oxid de scară, reziduale, sare, ulei rezidual, etc.5. Parametrii tehnici: 1) sunt Aplicabile nisip materiale: margele de sticla, nisip de cuarț, alumină, etc. 2) Nu este un strat transparent din material plastic ecologic observație ușa pe suprafața roșie cutie de oțel pentru a ajuta la uscat abrazive. 3) consumul de Gaz: 5 metri cubi pe minut, cu aer comprimat cu presiune 40-80 Pa. 4) Ansamblu dimensiune: 64 cm (lungime) x 51 cm (latime) x 52 cm (înălțime). 5) spațiu de Lucru: 56 cm (lungime) x 46 cm (lățime) x 28 cm (inaltime).

6.Ambalare informații:

Brut/net greutate: 15.6/13.0 kg

după tratamentul termic; scară, turnare nisip, etc. de negru (culoare) piese turnate; scară, turnare nisip, etc. de piese turnate de precizie prelucrate fără marjă; reziduuri, microburrs, etc. piese de prelucrare; Oxid de scară, zgură de sudare, etc. a pieselor sudate; de calcar, rugina strat, etc.de frig și de cald placă de oțel laminate (secțiunea de oțel); agent de presă și depozite de diferite mucegai, carii; sinterizate reziduuri pe suprafața de componente ceramice; turnare de plastic Flash de părți; elemente radioactive pe suprafața obiectelor; poduri, hidrocentrale porțile, nave, clădiri; cauciuc atașamente pe piste de aeroport; vagoane; diverse conducte și recipiente; pete de ulei și atașamente pe piese vechi; containere reziduuri de Vopsea, rusty straturi și atașamente, etc.; greșit sinterizate straturi pe portelan; zgârieturi pe suprafețele decorative, etc. . * Pre-tratament înainte de acoperire a suprafeței de prelucrat.Înainte de vopsire și de copt; înainte de plastic pulverizare; înainte de pulverizare de metal; înainte de zinc, crom și nichel; înainte de tratamentul de oxidare; înainte de detectare defect.

Model

Zona De Lucru

(cm)

În General Dim

(cm)

Zona De Presiune

G. W/N. W

(kg)

Dimensiune Cutie

(cm)

QTY20'/40'

(buc.)

SBC90

56*42

62*49*53

4-6kg.f/cm2

20/17

64*51*52

160/320

Etichete: nisip de sablare, litri sticla, sablarea sticlei cabinet, echipament de bijuterii mașină, manusa pentru sablare, sablare casca, jet de nisip, cabinetul de nisip blast, șlefuit casca ciclism, 6 litri cutie

Certificare NICI unul
sablare Cabinet
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Nume De Brand HOLDWIN
culoare roșu
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model SBC90

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea