REAL XY 5m/lot 5*4.1 mm/negru Piele Rotund Șir Coarda Cablu pentru Brățară & Colier Bijuterii de Artizanat Face

82.59lei

165.17lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

REAL BESTXY 5m/lot 5*4.1 mm/negru Piele Rotund Șir Coarda Cablu pentru Brățară & Colier Bijuterii de Artizanat Face

Vă rugăm să rețineți arată pretul este pentru 5 metri de piele .Dimensiune produs poate fi cu ±0,1 mm la 1mm diferenta pentru că este imposibil de a face în fiecare lot cabluri de aceeași dimensiune.

Vă rugăm să rețineți real produs de culoare poate fi un pic diferit, cu imagini ca aparat de fotografiat și toată lumea monitor definiție este diferită.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Vă rugăm să rețineți suntem fabrica derectly vânzare, în cazul de mare pentru cantitatea, prețul va fi mai mic.Design clienților jewellries sunt disponibile pentru a face.Pentru alte culori si dimensiuni pentru cordoane de piele,vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați.

1. atunci când primiți produsele noastre ,dacă mulțumit ,vă rugăm să ne dea un rating bun(5 stele).Este foarte important pentru noi .Vom constandtly de a îmbunătăți cele mai bune servicii pentru fiecare client! 2. Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre ,fără a fi nevoie să contactați-ne ,nu ne dea un rating negativ , spune-ne care este motivul ,vom folosi cele mai bune servicii pentru a da un răspuns satisfăcător!

Etichete: panglică gros de cauciuc, pvc scaun scaun înalt, floarea-soarelui iphone xs, gros protejeaza canapea, gros raton tricou, pvc rezervor rack, radio 9 inch ecran, roy copii ikea hacks, radio 9 inch k1plus

Lățime Produs 0cm
Fabrica Da, suntem
Personaliza Da
Înălțime Element 0inch
Constatările De Bijuterii Tip Cabluri
Vizita Fabrica Bine ati venit
Material Genuine piele de vacă din piele
Numărul De Model a42
Nume De Brand REAL BESTXY
Articol Greutate 0g
culoare La fel ca în imagine sau Personaliza
Articol Diametru 0inch
Caracteristicile Produsului Cordoane de piele pentru Bratari si Coliere
Piele Dimensiune/Culoare 5*4.1 mm/negru
Tip De Element Constatările De Bijuterii
OEM/ODM Da
Element De Lungime 0inch

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea