Isodieta | Vitality95 Cazeinat de proteine-3,5 Kg Format de Economisire de Proteine Cazeină 95% Aroma de Vanilie

912.95lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

: Nu toate proteinele sunt la fel

Vitalitatea 95 Este un pic formulate pentru îndeplinirea tuturor orientărilor din Isodieta cu cea mai înaltă calitate este produs brut.Fără zahăr, fără gluten, perfect pentru a începe o grija tău de căutare a hranei și de sănătatea ta.

E timpul pentru a alege O proteină, în primul loc trebuie să asegurarte că nu vinde zahăr ridicat de Proteine în loc:

Uite procentul total de dieta carbohidrati.Dacă Aveți mai multe dieta carbohidrati (peste 25%), & iexcl; va fi de vânzare de ZAHĂR la UN preț de proteine!Recenzii procentul de proteină.

Acest lucru ar trebui să fie de 80% sau mai mare, orice procent de jos, de moda Noua implică faptul că vă sunt de vânzare dieta carbohidrati proteine în loc.Acum, recenzii de calitate si viteza de proteine.

Las de repede sau Incomplete Asimilare (ser, cazeină miscelar, soia) Pradă mai rău și hrănesc mai puțin .Las proteine Vegetale, fiind Bass e Valoarea Biologică din cauza al dimensiunii prea mărunte din partícu las, va ține circulă sângele de pe torrent mult mai puțin timp necesar pentru o corectă Nutri celulare.

Ou de proteine în procesul de producție este necesar de a crește procentul de dieta carbohidrati pentru a rezista, fără Grăsimi ou, ceea ce ne Duce la primul punct.

De Cazeinat de cálcico , în mod Normal, acuzat de a fi lent de asimilare, este în realitate Cuprinzătoare Ia, deoarece este de mai mult timp că rămâne circulă în torentul sanguin.

Las proteine din carne, pui, pește, ouă sau altele de alimente de origine animală conțin partícu las de mari dimensiuni și, de asemenea, asimilan optimă shape.By ultima, reamintește că pentru proteine îndeplinească în mod corespunzător funcția de a regenera celulele noastre, trebuie să fie ingeridas simultan cu cantitatea corespunzătoare de grăsime (de Preferință de origine animală).

Las top grăsimi : Unt (ca nu cumva margarina), nata (cel mai pur posibil, fără zahăr adăugat), orice animal sursă și ulei de măsline.

Etichete: garcinia cambogia extract de guarana, semințe guarana, barbati multivitamine pulbere, mama pudra de ceai, china praf de ceai, naturale guarana pulbere, pur extract de guarana, saci de guarana, durex guarana lubrifiant, bawls guarana 24 pack

Numărul De Model 182150101
Tip Crema De Slăbire
NET WT 3,5
Nume De Brand Isodieta
Tip De Element Pierderea In Greutate Creme

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea