Nou Pentru 10.1" inch XLD1091-V0 Ecran Tactil XLD1090-V0 Tableta Panou de Ecran Tactil Digitizer Senzor XLD 1091-V0/ XLD1091 -V0

37.12lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Nou Pentru 10.1" inch XLD1091-V0 Ecran Tactil XLD1090-V0 Tableta Panou de Ecran Tactil Digitizer Senzor XLD 1091-V0/ XLD 1090-V0

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări & APO/FPO)

2. Toate comenzile vor fi expediate după plata ajunge la Escrrow!!Comanda plasata pe week-end sau de vacanță, va fi

livrate pe luni sau în următoarea zi lucrătoare.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate sunt reale articol,vă rugăm să verificați elementele cu atenție înainte de a comanda.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator & exclude sfârșit de săptămână și sărbătorile legale.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 50 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și ajunge înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Deoarece numărul de cod este actualizat instabil,Am garanta o primit că va fi compatibil cu tableta, vă Rugăm să NU cumpere dacă nu acceptați Un a+ clasa compatibile cu ecran tactil digitizer cu diferite flex cablu numere nostru titlu / descriere /foto membre este în afara ofertei de pe piață, vă mulțumesc!

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta & de 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit & NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII !Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI numărul de urmărire de transport maritim, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. Dacă totul este în REGULĂ în această transation, vă rugăm să lăsați-ne cinci stele feedback-ul pozitiv,si va vom oferi un feedback bun, prea!

2. Dacă există orice problemă, vă rugăm să ne contactați imediat, ne vom ocupa de asta pentru tine la timp!Vă rugăm să nu ezitați să lăsați-ne feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu , multumesc pentru intelegere.Așteaptă cu nerăbdare să o cooperare pe termen lung cu tine!

NOTĂ:

În scopul de a obține în timp util și mai bun după-vânzare sersive,vă rugăm să încercați cele mai bune dvs. pentru a face un video! 1.Dacă găsiți cutie rupt sau elemente sunt rupte --- face o despachetare/ video sau fotografii clare din elementele ---contactați-ne apoi trimite video! 2. Dacă ai refăcut elemente;vă rugăm să resetați sau se actualizează după instalarea ,dacă încă nu util,apoi face o testare video ----- contactați-ne și trimite video

Etichete: happymodel mobula6 cadru, ev, dual os comprimat, 10 tablet fereastra, tableta estar, presiunea aerului releu, koito, camera mobula 6 hd, 10 led tv, capac caz teclast m30

Locul de Origine
Numărul De Model XLD1091-VO Ecran Tactil XLD1090-VO XLD1091 -V0
Origine NC(de Origine)
Transport Gratuit China Post Mail cu Tracking Nr.
Compatibil Marca Universal
Timpul De Livrare În termen de 24 de ore
Tip De Produs Tableta Touch Panel
Compatibil pentru XLD1091-VO Ecran Tactil XLD1090-VO
Dimensiunea De Afișare 10.1 Inch
Nume De Brand Qi Hande
Dimensiune 10.1-inch
Tip Ecran Ecran Capacitiv
BUC Noi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea