Copilul De Educație Pentru Copii Jucarii Montessori Cutie Ceas Digital De Matematică Jucărie De Învățământ De Numărare Stick Puzzle Din Lemn Aritmetică Jucărie

32.70lei

46.70lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Percepția culorilor

Această numărare stick are patru culori, rosu, albastru, galben și verde.Acest produs poate ajuta copilul să recunoască culori, pentru a îmbunătăți dezvoltarea vizuală, percepția culorilor, și de a spori estetica.

Digital cunoaștere

Acest produs are mici blocuri de lemn imprimate cu zero la nouă.Prin numere, lasa copilul avea o înțelegere preliminară de numere.

Siguranța și protecția mediului

Acest produs utilizează ecologic pe baza de apa vopsea, este sigur și ecologic.Fără a afecta, îl puteți folosi în condiții de siguranță.

Operațiunilor digitale

Cu mici blocuri de lemn imprimate cu zero la nouă, plus, minus, înmulțire, împărțire semn.Vă puteți bucura cu copiii tăi, cu aceste mici lucruri.Copilul dumneavoastră se pot bucura de învățare fericit de la simple numere și cantități.

Multifunctional

Acest produs poate exercita babys mana-ochi de coordonare, echilibru, cunoaștere și imaginație.Cu acest set, se poate satisface nevoia ta.

Caietul de sarcini:

Tip de element: educație timpurie de film digital

Material: lemn

Culoare: așa cum se arată

Cantitate: 1 set

Element Dimensiune: 15.5*20*23.5 cm/6.09*7.86*9.24 inch(L*W*H)

Net Greutate: 190g/6.7 oz

Pachetul:

1 educație timpurie de film digital set

Etichete: eva mână, montessori, las puzzle, copii educative jucarii, copii jucărie din lemn, montessori labirint cutie, cred că în afara din cutie, dezvoltare jucarii educative, înțelepciunea cutie, invata matematica

Gen Unisex
Origine NC(de Origine)
Material Lemn
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Caracteristici De învățământ
Avertizare Însoțiți de un adult
Numărul De Model educație timpurie de film digital

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea