Grele Tripla Cu Inchidere Ventuza Pad, Aluminiu 3 Plăci De Mână De Ridicare Prin Vacuum Pentru Gresie Si Sticla Si Granit, La Nivel De Tip De Acțiune

89.56lei

114.84lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Trei pad mână ventuza cu un impresionant 176 lbs în condiții de siguranță de lucru sarcina de grele de ridicare și care transportă, perfect pentru instalarea de format mare de sticlă, se deplasează aparate de uz casnic și blaturi de bucătărie.

Corp și mânerele sunt toate din Aluminiu design vă oferă mult mai bună rezistență mult mai ieftin plastic alternative, ventuzele sunt realizate cu material durabil, fara miros de cauciuc pentru o puternică și mâner ergonomic.

Cu trei largă supt disc cu diametrul de 12 cm fiecare.Împingând file pe tampoane individuale în jos creează o aspirație pe substrat.

Aceste triple cupe vacuum ajută la prevenirea lucrător oboseala și pentru a evita rănirea lucrător.Rapidă se aplică și ori de lansare a crește productivitatea angajaților.

Mâner Tip: Orizontal

Se Ocupe De Cupa Tip: Plat Cupa

Loc în triplă placa de aluminiu ventuza pe suprafețe curate

Apăsați pe file din plastic pentru a obține de aspirație

Pentru a elibera, doar capacul de plastic din file de a elibera de aspirație

Folosi cana pe curat, relativ buna, suprafete neporoase.Suprafețele trebuie să fie liberă de ulei, grăsime sau apă.

culoare:Argint

Material:Metal, cauciuc

dimensiuni:325*270mm

Conținutul Pachetului:

1 * Ventuza

1 * manual de Instrucțiuni

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: reutilizabile placi de nivelare dispozitive, sticlă de ridicare cu vacuum, bilaterale ventuza, nivel cu laser, la nivel de două cifre, mamilos ventuza, hip stivuitor, sticlă de aspirație, diamant pad polish, geamuri ventuze

Certificare NICI unul
Material Aliaj De Aluminiu
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model singură gheară fraier

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea