Variabila Filtru ND ND2-400 de Densitate Neutră & inel Adaptor capac obiectiv keeper pentru Sony RX100 Mark VII VI V VA IV III II I Camera

67.35lei

79.24lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici Produs:

Lista de pachete:

1 x 52mm ND2-400 Variabilă Filtru ND , 1x Adaptor inel și capac Obiectiv , deținător

Potrivit Pentru : Sony RX100 Mark VII-a , a VI-a , VA , V , IV , III , II NUMAI la Camera

Cel Mai bun Protector pentru aparatul de Fotografiat Digital & Video Lens

Absorb Lumina Ultravioleta pentru a Crea contraste Clare de Fotografii și clipuri Video

Cele Mai de Bază și cel Mai bun Partener pentru Obiectiv, nu contează Începător sau Avansat Fotograf

ND2-400 Filtru

Inel rotativ între ND2-400 oferind o mare versatilitate în schimbare de lumină.Reduce cantitatea de lumina fara a afecta balansul de culoare.Elimină prea luminoase & spălate-out imagini.Permite viteze reduse de declanșare pentru a înregistra mișcarea în subiecte cum ar fi cascade, oferind o mătăsoasă efect de apă care curge 8-strat MRC (multi-strat rezistent) pentru a ajuta resping apa și praf.Extra dur cadru care asigură durabilitate si previne bruiaj.Scade adâncimea de câmp, permițând o mai mare deschidere, contribuind la subiecte distincte de fundal lor inel Adaptor RN-RX100 este special conceput pentru Sony RX100 aparat de fotografiat, care constă dintr-un adaptor de filtru, o Ф52mm capac obiectiv, un capac de obiectiv deținător, și o rezervă adeziv 3M autocolant.Din premium din aliaj de aluminiu, filtru adaptor este robust și durabil.Acesta vă permite de a pune pe un plus de Ф52mm filtru pentru a realiza creativ de fotografiere.În afară de asta, se adoptă adeziv 3M, detașabil și eco-friendly.La Ф52mm ABS capac obiectiv poate proteja în mod eficient obiectivul dvs. impotriva zgarieturilor, umiditate, praf și amprente.Cu snap-on design, capac obiectiv este ușor de utilizat.Capacul vine cu un capac de obiectiv keeper pentru protejarea obiectivului pac de la obtinerea pierdut.Mai mult decât atât, un schimb adeziv 3M autocolant este inclus în pachet.

Repere De Produse

Vă permite de a pune pe un extra filtru Ф52mm

Adoptă adeziv 3M, detașabil și eco-friendly

Vine cu un Ф52mm capac obiectiv, un capac de obiectiv portar și un schimb adeziv 3M autocolant

Accesoriu Numai , aparat Foto , Lentilă în imaginile de mai sus NU sunt incluse

Notă: vă Rugăm să asigurați-vă că acest element poate satisface toate nevoile dumneavoastra inainte de a cumpara (Element dimensiune doar pentru referință).

Garanție:

1.Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

2.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție.Trebuie să ne spui ce este defect.De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

3. noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale,taxe de Import, impozite sau alte taxe vamale

4. Dacă aveți orice probleme cu comanda sau livrare, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide dispute.ne-ar fi foarte apreciat!

Feadback:

Va apreciez foarte mult pentru dvs. de 5 stele feedback-ul o dată pentru a finaliza, vom da un feedback excelent absolut.

Etichete: olympus omd, sony rx100, 1 adaptor obiectiv, olympus omd em10 mark ii, panasonic lx100, diafragma regulatorului de presiune, filtru acvariu, rx100, tianya nd, 58mm filtru

Tip Filtru De Culoare
Pachet Da
Nume De Brand neopine
Numărul De Model ND-RX100

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea