Universal Control De La Distanță 868 Mhz Cu 4 Canale Transmițător Rf Copie Clona De Control De La Distanță Deschizător De Uși De Garaj De La Distanță Modul Receptor

31.18lei

37.12lei

-16 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Universal Control de la Distanță 868 MHz cu 4 Canale Transmițător RF Copie Clona de Control de la Distanță Deschizător de Uși de Garaj de la Distanță Modul Receptor

descriere:

Universal 868 MHz cu 4 canale transmițător RF copie clona de control de la distanță FOB funcția de deschizator de usi de garaj de la distanță receptor receptor modulul de releu

Gadget-ul este un control de la distanță cu un fir copie carte cu super-copie clona funcție, ultra-mica eroare de date copiați codul și reproductibile oscilație.

Aceasta susține de la distanță și fără fir de control de la distanță 100m (spațiu liber) material usi, usi de garaj si alte echipamente.

Aducându-vă un nou control de la distanță experiență care va aduce mai mult confort în viața de zi cu zi.Nu-l puteti rata.Caracteristici:

* Dublu driverele existente de control de la distanță: de exemplu, vehicule cu inchidere centralizata sistem de control, usa de garaj sistem de control acces, electronice, electronice, echipamente de comandă, control solar, unitate de plafon, încălzire sistem de control, comutatorul de lumini, etc.

* Puternic de confidențialitate: ultra mici de date a copia codul erori și duplicat oscilant rezistențe.Intimitatea ta este foarte puternic.

* Copie nouă funcție pentru control de la distanță: Patru butoane pot fi utilizate pentru a copia patru tipuri diferite de chips-uri, care este un control de la distanță, care poate fi operat în patru tipuri diferite de dispozitive.Replicarea datelor este mai rapid și pierde cod nu este ușor.

* Ușor de utilizat: Ușor de instalat și de a folosi, 4-canal de la distanță sistemul de control vă permite să controlați de gadget-uri, mașini și acasă sau în garaj.Convenabil.One-faceți clic pe smart copie de sprijin, high copy copierea și eficientă de copiere.

Utilizate pe scară largă: Perfect pentru echipament de telecomandă (short-range), etc. pentru control electric grile, usi retractabile, usi de garaj electrice, perdea de masini, motociclete, etc.

* Performanță puternică de luptă (pentru următoarele control de la distanță IC module) suportă următoarele coduri de răspuns: 2260 (toți producătorii) 2262 (toți producătorii), PT2264, 5326 (toți producătorii), SC5262, HT600, HT680, HT6207, HT6010 , HT6012, HT6014, SMC918series, 527 (toți producătorii), 1527 (toți producătorii), 2240 (toți producătorii), HCS101, HCS200 HCS201 (parțială cod) HCS300 HCS301 (parțială cod), o miniatura Parte din cip, cip, cod, etc. (Cu această copiator control de la distanță puteți clona toate 868 MHz cheie card cod fix.Utilizați unele dintre telecomenzi enumerate mai sus.Dacă nu merge cu copy pentru a copia cea potrivită, va trebui să Asigurați-vă că dispozitivul dvs. are un cip).

caietul de sarcini:

Material: metal și PVC

Tip produs: Universal 868 MHz RF Control de la Distanță Transmițător

RF frecventa: 868 MHz

Codul corespunzător la următoarea metodă: prin față-în-față copierea (unu-la-unu cheia copie).

Canale suportate: patru canale

Butonul: 4 butoane (a, B, C, d)

Alimentare: 270mA / baterie de 12V (inclusiv baterie)

Sistem de modulare: CERE

Tensiune de lucru: DC12V

De lucru curent: 25mA

Distanta de transmisie: 100 de metri (zona liberă)

CULOARE: Negru

Principalul element dimensiune: 6.0 * 3.0 * 1.5 cm / 2.36 * 1.18 * 0.59 în

Principalul produs greutate: 30g / 1.0 oz

Dimensiune ambalare: 6.5 * 3.5 * 2.0 cm / 2.55 * 1.37 * 0.78 în

greutate: 35 g / 1.23 oz

Notă:

1. Nu se poate copia original masina de control de la distanță, două-mod control de la distanță și de la distanță rolling code (cod de rulare chip și HCS, de obicei, începe ca HCS200, HCS201, HCS300, HCS301, etc.)

2. Nu oferim ambalaje de vânzare cu amănuntul, dar vom ambalaj înainte de expediere.

Lista de pachete:

1 * 868 MHz RF 4-canal de control de la distanță (inclusiv baterie)

Ghidul utilizatorului:

Metoda de aplicare:

Noastre de control de la distanță de cod și codul de învățare pot fi copiate și fixe.

1. Clar codul:

Atunci când butonul este apăsat simultan cu butoanele a și B, LED-ul indicator va intra într-o intermitent rapid stat, ceea ce înseamnă că toate datele din memorie sunt șterse (vezi video mai sus).Dacă operația pentru a șterge memoria este de succes, puteți repeta pașii de mai sus.

2. Copy / față în față copia (unu la unu copie):

Apoi goliți memoria, puteți opera față-în-față copie (unu-la-unu copie), mâna stângă apasă telecomanda originala, mana dreapta, simultan, apăsați butonul de control de la distanță pentru a copia; a pus două telecomenzi cât mai aproape posibil.De exemplu, apăsați Un buton rapid 2, în timp ce telecomanda, LED-ul se aprinde intermitent, apăsați Un buton de la distanță copia din nou, LED-ul indicator este lung, ceea ce înseamnă că la distanță de o singură butonul cod original a fost copiat în copie de la distanță de control.Celelalte 3 butoane sunt aceeași operațiune.

Notă:

Stimați clienți, vă rugăm să verificați următoarele instrucțiuni înainte de a cumpăra, dacă nu îndeplinesc condițiile care nu au fost achiziționate, nu vom accepta retururi:

Pentru consumatori, majoritatea clientilor doresc pentru a înlocui telecomanda originală, cu un normal de control de la distanță fără a dezvolta astfel un control de la distanță.Puteți configura de la distanță de control în decurs de 2 secunde, dacă sunt îndeplinite următoarele condiții:

Etichete: 868 mhz transmițător, super-negru copiere, Usa de garaj de la distanță de control, QIACHIP, 4 canale transmițător, fs a6, io wifi, rs485 wireless, automat mai aproape, 868 mhz

Altă Parte Numărul Control De La Distanță
Schimb Numărul Parte 868MHZ
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Control De La Distanță
Tip De Material ABS
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea Universal
Numarul Parte 4 Canal
R/C Funcție Cu
Personalizare No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea